Nicoleta Luciu dezvăluie drama prin care a trecut: Mi s-a îmbolnăvit fetiţa, nu ştiam dacă mai scapă

Nicolaeta Luciu are patru copii, Zsolt Jr. și tripleții Kim, Kevin și Karoly. Recent, vedeta de 35 de ani a fost într-o emisiune tv, unde a făcut dezvăluiri despre viaţa sa de familie.

17 mai 2016, 07:27

Singurul lucru peste care nu pot să trec este moartea. Panică nu am avut, pentru că pic tot timpul în picioare. Ştiu ce trebuie să fac. Eu mă internez cu ei, eu îi ţin atunci când li se prelevează sânge. Am avut un moment greu. Anul trecut, Kim a avut o formă de enterocolită. Nu ştiam dacă o să mai scape.

5 zile nu a mâncat şi nu a băut nimic. A stat numai pe perfuzii. A slăbit 3 kilograme în câteva zile. Am ajuns cu ea acasă, ziceai că e somaleză. Chiar şi atunci am încercat să-mi păstrez calmul. Şi acum de două luni nu dormim aproape deloc noaptea. Doi au laringită în acest moment. Din cauza diferenţelor de temperatură foarte mari între noapte şi zi de la Mirecurea Ciuc apar tot timpul viruşi noi„, a spus Nicoleta Luciu, la Antena Stars.

Ea a mai afirmat că de când s-a mutat la Miercurea Ciuc petrece mai mult timp cu copiii. „În vacanţe au 6 mese pe zi, iar în timpul grădiniţei şi şcolii câte patru. Venim acasă mâncăm, mergem la opţionale, ne întoarcem şi mâncăm, apoi mergem în parc, iar mâncăm, şi apoi se culcă. De la ora 20.00 am şi eu timp să scriu pe blogul pe care l-am lansat. În orele astea libere, pot face tot ce-mi trece prin cap cu copiii mei. Ne urcăm în copaci, aruncăm cu pietre, jumulim iarba, omorâm furnici„, a mai povestit Nicoleta Luciu.