Nicoleta Luciu, dureri groaznice din cauza sânilor prea mari. Nu va mai putea să-şi ţină copiii în braţe

Sânii mari reprezintă un apanaj al sex-appeal-ului feminin, însă această calitate vine şi cu urmări grave pentru sănătate. Nicoleta Luciu a simţit-o pe pielea ei. Frumoasa vedetă a început să aibă dureri mari de coloană, motiv pentru care a şi a ajuns la spital.

23 oct. 2014, 13:19

Nicoleta Luciu are grave probleme de sănătate din cauza sânilor prea mari, scrie libertatea.ro. Cândva declarată vedeta cu cel mai mare piept natural din ţară, pe care după naşterea tripleţilor l-a înlocuit cu o pereche de silicoane de peste un kilogram, vedeta trage acum ponoasele. De câteva luni, mama tripleţilor, are mari dureri de coloană şi este nevoită să urmeze un tratament strict, pentru recuperare. Asta pentru a nu ajunge la operaţie.

Citeşte şi Nicoleta Luciu trece prin momente cumplite. A ajuns de urgenţă la spital cu dureri groaznice

Frumoasa brunetă, care de câteva săptămâni s-a mutat cu cei patru copii la Miercurea Ciuc, pentru a fi alături de soţul ei, a fost nevoită astfel să revină în Capitală.

Medicul curant al vedetei, Ion Manea, a explicat că Nicoleta va fi supusă unor proceduri medicale personalizate, a căror durată se întind pe o perioadă de câteva luni. Recuperarea cântăreţei se va face cu ajutorul unor aparate inteligente, sub atenta supraveghere atât a medicului, cât şi a unui kinetoterapeut. Luciu va trebui să rezolve două probleme la clinica unde se tratează: rehidratarea discurilor vertebrale şi decompresia vertebrală – prin intermediul aparatelor, precum şi stabilizaerea musculaturii coloanei, cu ajutorul exerciţiilor.

Citeşte şi Nicoleta Luciu a renunţat la SHOWBIZ. S-a mutat la Miercurea Ciuc

„Nicoleta are probleme în zona cervicală şi lombară. Sânii mari înseamnă modificare a poziţiei statice, motiv pentru care apar tulburările vertebrale”, ne-a explicat doctorul Manea.

„A venit la noi cu dureri de spate care deveniseră din ce în ce mai stânjenitoare. Au crescut în intensitate şi asta a determinat-o să apeleze la astfel de servicii”, a adăugat el. În lunile următoare, bruneta va avea neboie de ajutorul bonelor ca de aer, pentru că medicul i-a interzis să mai ridice greutăţi, aşa că micuţii nu vor mai fi răsfăţaţi în braţe de către mama lor.