Nicoleta Luciu este în stare de şoc de când a aflat că este grav bolnavă FOTO

In ultimii ani, Nicoleta Luciu a avut fluctuatii mari de greutate, slabind si ingrasandu-se cate 40 de kilograme dupa fiecare nastere. Tocmai de aceea, ea a ajuns sa aiba probleme de sanatate, dar si sa-i fie imposibil sa mai dea jos surplusul de greutate.

03 nov. 2014, 12:45
Nicoleta Luciu este în stare de şoc de când a aflat că este grav bolnavă FOTO

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania iar, de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu a tinut cu dintii de aceasta titulatura, scrie cancan.ro. Tocmai de aceea, imediat dupa ce l-a nascut pe primul sau fiu. Zsolt Jr, bruneta a tinut un regim draconic, reusind sa dea jos cele 40 de kilograme acumulate in timpul sarcinii.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, dureri groaznice din cauza sânilor prea mari. Nu va mai putea să-şi ţină copiii în braţe

Acelasi lucru s-a intamplat si dupa ce a nascut tripletii, reusind sa revina la forme demne de un manechin intr-un timp scurt. Toate aceste diete, la care s-au adunat efortul depus, noptile nedormite, stresul si diverse ceaiuri de slabit, i-au dat Nicoletei organismul peste cap.

Aflata la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat alaturi de copii si de sot de cateva luni, fosta prezentatoare TV face eforturi disperate pentru a slabi, dupa ce a luat cateva kilograme bune in greutate.

Citeşte şi Nicoleta Luciu trece prin momente de groază. Fiul ei, Zolt Jr., a suferit un grav accident la şcoală

Are probleme din cauza regimurilor alimentare

Din pacate, insa, nimic nu pare sa isi mai faca efectul, asa ca Nicoleta a decis sa dea o fuga la Bucuresti, pentru a merge la medic. „Se pare ca are ceva probleme cu tiroida, iar asta din cauza stresului si a dietelor pe care le-a tinut toata viata. Problemele nu sunt grave, numai ca trebuie sa mai faca un set de analize si sa urmeze un tratament cu medicamente. Pe ea au dat-o rau peste cap si medicamentele acelea puternice pentru problemele pe care le-a avut cu tenul. Acum face mult sport si incearca sa stea mai linistita, sa se relaxeze”, a declarat un apropiat al Nicoletei Luciu.