Nicoleta Luciu face naveta Miercurea Ciuc-Bucureşti din cauza soţului său şi a amantei sale Kinga Sebestyen

Cu toate că s-a mutat la Miercurea Ciuc împreună cu familia, Nicoleta Luciu nu poate sta departe de micul ecran. Surse apropiate acesteia au dezvăluit că este extrem de dorită într-un reality show ce va fi difuzat de Prima TV.

18 sept. 2014, 09:07
Nicoleta Luciu face naveta Miercurea Ciuc-Bucureşti din cauza soţului său şi a amantei sale Kinga Sebestyen

În ultima perioadă, vedeta TV a lăsat cariera profesională pe plan secund, ocupându-se exclusiv de creşterea şi educarea celor patru copii: Zsolt jr, Kim, Kevin şi Karoly, scrie ziarulring.ro. De dragul familiei, bruneta a dat chiar Capitala pentru Miercurea Ciuc, oraşul din care este soţul său, Zsolt Csergo. Dar cum niciodată nu a stat prea mult timp departe de lumina reflectoarelor, aceasta se gândeşte serios să facă naveta între Bucureşti şi Miercurea Ciuc, deoarece este dorită de o casă de producţie care urmează să realizeze un reality show pentru Prima TV.

Citeşte şi Nicoleta Luciu a renunţat la SHOWBIZ. S-a mutat la Miercurea Ciuc

„Păi… Să semnez contractul şi apoi vă zic despre ce e vorba. Nu ştiu când voi semna, într-o săptămână, două”, a spus Nicoleta.

Citeşte şi Primele declaraţii despre plecarea Nicoletei Luciu la Miercurea Ciuc

Surse din Prima TV au dezvăluit că Nicoleta urmează să prezinte un reality show bazat pe medierea conflictelor în cupluri. Mai mult, producătorii şi-o doresc pe Nicoleta nu numai pentru că este o figură prezentabilă pe micul ecran, ci şi pentru că a ştiut să iasă cu bine din situaţia delicată în care s-a aflat atunci când s-a presupus că soţul ei, Zsolt, ar avea o aventură cu instructoarea de fitness Kinga Sebestyen.