NICOLETA LUCIU, însărcinată cu gemeni? Detaliile care o dau de gol

Declaratia facuta de Nicoleta Luciu alaltaieri, ca isi doreste pentru anul viitor gemeni, a socat si a starnit multe semne de intrebare. Surpriza, exista sanse mari ca vedeta sa fie deja insarcinata si sa ofere aceste indicii pentru a pregati terenul.

12 dec. 2013, 08:26
NICOLETA LUCIU, însărcinată cu gemeni? Detaliile care o dau de gol

In urma cu cinci ani, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo deveneau pentru prima data parinti, atunci cand micutul Zsolt junior a venit pe lume. Trei ani mai tarziu, familia lor s-a marit cu inca trei membri, bruneta aducandu-i pe lume pe Kim, Kevin si Karoly. Acum, se pare ca Nicoleta este din nou insarcinata, informatie lansata pe piata atat de persoane din anturajul brunetei, cat si de Nicoleta insasi, mai mult sau mai putin in gluma.

1. In ultima perioada, Nicoleta s-a ingrasat peste noapte, exclusiv in zona abdomenului, lucru destul de greu de „obtinut” in mod natural. In plus, aceasta a marturisit ca nu face nimic special pentru a da jos kilogramele in plus. Vedeta este cunoscuta ca o femeie care a fost intotdeauna extrem de atenta cu silueta ei, la un moment dat ajungand chiar sa fie obsedata de greutate sio visand la talia de viespe a finei sale, Bianca Dragusanu. De-a lungul timpului a facut numeroase sacrificii si a urmat cure drastice pentru a arata impecabil, asa ca faptul ca acum nu ia masuri este destul de controversat si, totodata, ciudat.

2. Prezenta la un eveniment monden, bruneta a facut o gluma care a atras atentia tuturor celor prezenti. Aceasta a spus ca isi doreste ca pana la Craciun sa fie cat mai multi membri in familia ei. Daca Nicoleta este din nou insarcinata, este posibil ca aceasta sa fie ocazia pe care o asteapta pentru a confirma informatia.

3. Cantareata a oferit un interviu pentru CANCAN.ro in care a marturisit ca isi doreste din tot sufletul sa devina mama de gemeni. „Vreau sa fie multi copii la masa de Craciun, de Revelion, de Pasti. Abia astept sa creasca si sa ii vad. Am atatea prietene care au ramas insarcinate si sunt atat de frumoase gravide incat ai perioade cand ai din nou sentimentul asta ca iti doresti foarte mult sa devii mama. Acum trec prin perioada asta. Absolut toate sunt gravide in jurul meu si radiaza”, ne-a spus aceasta.

4. Intrebat despre dorinta Nicoletei, in cadrul unui eveniment la care a fost alaturi de frumoasa lui sotie, Zsolt Csergo a oferit un raspuns destul de evaziv, dar care lasa loc de interpretari. Anuntat ca Nicoleta viseaza iar sa fie gravida, Zsolt a declarat: „Daca isi doreste, bine”, a spus omul de afaceri.

5. Prietenii brunetei sunt ferm convinsi ca aceasta se pregateste sa devina din nou mama si marturisesc ca gemenii pe care si-i doreste cu atata ardoare sunt deja pe drum. Conform apropiatilor ei, Nicoleta este deja insarcinata si ar urma sa nasca in vara anului viitor, asa ca, daca acest lucru este adevarat, ar respecta si sfatul doctorilor de a nu deveni mama mai devreme de trei ani de la ultima nastere, scrie cancan.ro.