Nicoleta Luciu, despre infidelitatea lui Zsolt: L-am iertat, dar … Vezi ce spune despre amantă

Nicoleta Luciu şi-a salvat căsnicia datorită show-ului "Dansez pentru tine" şi a recunoscut acest lucru în emisiunea Wowbiz. Ea a ţinut, însă, să sublinieze că dacă soţul ei o va înşela din nou, nu va mai închide ochii.

18 ian. 2013, 11:13
Nicoleta Luciu, despre infidelitatea lui Zsolt: L-am iertat, dar … Vezi ce spune despre amantă

Nicoleta Luciu a fost foarte afectată de infidelitatea soţului ei, Zsolt Csergo, care a înşelat-o cu o fostă iubită de-a sa, Kinga Sebestyen. Deşi suferinţa i se citea pe chip, Nicoleta a strâns din dinţi şi s-a concentrat pe proiectul în care era angrenată la momentul respectiv, iar acest lucru a ajutat-o să se gândească mai puţin la problemele de acasă şi să treacă mai uşor peste ele. În plus, nu mai avea timp nici să citească presa, ceea ce probabil ar fi pus paie pe foc, iar în cele din urmă a găsit puterea să ierte şi să-i mai acorde o şansă bărbatului cu care are patru copii.

„Nu am vrut sa iau o decizie radicala pe moment. Am vrut sa lasam timpul sa ne vindece problemele.(…) Noi am luat lucrurile pas cu pas si uite asa au trecut de la sine. Eu am trecut usor in acea perioada din cauza concursului pentru ca am avut mintea ocupata. I-am oferit a doua sansa si daca iti bati joc de ea…” a declarat Nicoleta Luciu, pentru wowbiz.ro

Nicoleta Luciu recunoaşte că şi cei patru copii au făcut-o să nu intenteze divorţ: „Eu l-am iertat pe Zsolt pentru cei mici”.

Deşi l-a iertat pe Zsolt, pe antrenoarea de fitness care i-a fost amantă nu vrea să o vadă în faţa ochilor. „Nu m-am intalnit niciodata cu Kinga, nici nu stiu cum arata. Nu stiu cine este. Nici nu as recunoaste-o pe strada. Nu imi doresc sa aflu cine este sau ce face”, a spus Luciu despre fosta amanată a soţului ei.

Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Cergo au reluat viaţa de familie şi se ocupă împreună de cei patru copii ai lor.