Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, goală într-o revistă de bărbaţi pentru 50.000 de euro

Nicoleta Luciu este considerata mama eroina, caci a adus pe lume patru copii. Bruneta si-a revenit spectaculos dupa fiecare nastere si a pozat sexy de fiecare data. Un lucru le lipseste cititoritorilor de reviste pentru barbati: sa o vada pe Luciu goala, mai ales acum, dupa doua nasteri.

28 mart. 2016, 12:39
Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, goală într-o revistă de bărbaţi pentru 50.000 de euro

De cand a devenit mama, Nicoleta a realizat diferite pictoriale, insa niciunul pentru o revista pentru barbati, in care sa apara in toata splendoarea, scrie fanatik.ro. Vedeta tv nu ar refuza sa pozeze in costumul Evei, insa suma pentru care ar renunta la haine este de 50.000 de euro, bani pe care i-ar cheltui, cel mai probabil, cu cei patru copii.

Citeşte şi ŞOCANT. Cum arătau sânii Nicoletei Luciu înainte de operaţia de micşorare GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu nu duce grija banilor, caci este casatorita cu un milionar roman. Afaceristul Zsolt Csergo are o familie cu frumoasa bruneta, iar impreuna sunt parintii tripletilor Kim, Kevin şi Karoly, dar al lui Zsolt Jr, primul lor copil.

Nicoleta Luciu a devenit celebra dupa ce a castigat Miss Romania 1999. Atunci, vedeta TV a primit propunerea de a poza in Playboy, iar pentru primul pictorial ar fi incasat 11.000 de euro. Bani grei pentru acea vreme. Ce-i drept, si incasarile au fost pe masura, caci s-au vandut zeci de mii de exemplare ale revistei pentru barbati.