Nicoleta Luciu nu a fost ușor de cucerit. Cine e bărbatul care „a făcut-o femeie” pe fosta Miss România

Nicoleta Luciu, deținătoarea titlului de Miss România, nu s-a lăsat ușor cucerită, astfel că frumoasa brunetă a rămas "domnișoară" până când i-a ieșit în cale un bărbat demn de ea.

18 aug. 2021, 19:25

Nicoleta a fost una dintre cele mai râvnite femei din showbiz, fapt la care a contribuit și câștigarea titlului de Miss România în 1999. La vremea aceea, Nicoleta avea doar 19 ani, iar titulatura de cea mai frumoasă româncă i-a deschis multe uși și, desigur, i-a adus mulți admiratori.

Cu toate acestea NIcoleta a fost extrem de precaută și pretențioasă în alegerea unui partener, astfel că în momentul în care l-a cunoscut pe cântărețul Dinu Maxer, superba bruneta era încă domnișoară.

Între cei doi a fost o dragoste la prima vedere și au devenit rapid unul dintre cele mai mediatizate cupluri, dar și unul dintre cele mai logevive. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au avut o relație de opt ani împreună.

După cum a menționat și la vremea aceea Dinu Maxer, el a fost primul bărbat din viața Nicoletei Luciu, pe vremea când Miss Romania avea 19 ani. Din păcate povestea de dragoste dintre ei nu a rezistat în timp, iar motivul despărțirii a fost gelozia, relatează CanCan.

Nicoleta Luciu a plecat din ţară. Unde s-a dus vedeta împreună cu cei 4 copii

Nicoleta Luciu

a plecat din ţară. Vedeta şi-a luat cei patru copii, Zsolt Jr. și tripleții Kim, Karoly și Kevin, şi a plecat în Croaţia, pe yahtul pe care-l deține soțul ei. A devenit deja o tradiţie, ca cele trei luni de vară să le petreacă acolo, mai ales că are parte de toate condiţiile.

Nicoleta Luciu a plecat din ţară. Pe contul său de Instagram, actriţa a mai postat poze și filmulețe din vacanță, însă nu oferă prea multe detalii internauților. Acolo, bruneta gătește zilnic, pentru că yahtul are și o bucătărie. Diferența faţă de casa ei din Miercurea Ciuc este că stă la soare, se bălăcește zilnic, și se mai relaxează pe plajă.

“Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an. Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă. Are toate condițiile acolo, într-adevăr și gătește aproape zilnic, pentru că își hrănește copiii sănătos, iar ea mănâncă la fel de sănătos.

Seara fac plimbări prin oraș, vizitează una-alta, stau la terasă, în unele zile merg la aqua park, sau în alte zone frumoase, din apropierea locației unde stau ei. Zsolt Jr a început să filmeze toată vacanța, vrea sa faca vlogging, Nicoleta îl susține și chiar îl ajută cu sugestii. Tânărul și-a făcut canal de youtube, așadar, la el nu este doar vacanță, ci și muncă, să spunem.

Filmează mult pentru canalul său. În perioada în care ei stau în Croația, îi mai vizitează mama Nicoletei sau sora ei, Iuliana. Înainte, când erau tripleții mai mici, Nicoleta pleca cu tot cu bone după ea”, susțin surse din anturajul Nicoletei Luciu, potrivit Ciao.ro.