Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ: „Am crezut că am greşit camera”

Nicoleta Luciu a făcut primele declaraţii despre divorţ din acest an. În ultima vreme s-a tot vehiculat în presă faptul că bruneta ar fi la un pas de divorţ de tatăl copiilor, însă vedeta a negat această informaţie. Dar zvonurile s-au amplificat odată cu declaraţiile lui Nuţu Cămătaru.

02 feb. 2022, 08:28
Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ: „Am crezut că am greşit camera”
Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ din acest an

Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ. Codin Maticiuc a scris în cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru că acesta din urmă a avut o aventură cu celebra vedetă.

Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre divorţ

Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău. Am plecat la mare direct de acolo. La hotel Mamaia, îmi amintesc clar.

M-am trezit de dimineață și am coborât la micul dejun să mă văd cu un fin din Constanța. Când am urcat și mi-a deschis ușa, am crezut că am greșit camera. Atât de urâtă era dimineața, nemachiată…”, spune interlopul în carte.

Apoi, presa tabloidă a notat că Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo, sunt la un pas de divorț. Chiar dacă informația a fost negată de cei doi, zvonurile s-au amplificat cu fiecare zi care a trecut. Deranjată de întrebările despre divorț, vedeta a avut un răspuns scurt și tăios.

În primul rând, nu sunt adevărate. Iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Cancan.ro.

Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu

Cei doi au format un cuplu în telenovela „Lacrimi de iubire”, care a fost difuzată în urmă cu cincisprezece ani. Fostul actor a vorbit despre secvenţele erotice pe care le-a avut cu frumoasa brunetă.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu, la 40 de ani. Cum arată după ce a apelat la „”terapia vampir”

Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală… Am fost întrebat dacă aș avea ceva împotrivă să-mi dau jos chiloții. Zic: «Ce, ești nebun?!», i-am zis lui Iura Luncașu. M-am dus la Ruxandra Ion și i-am spus că dacă mi se scoală aia e și răspunsul ei a fost: «Dacă ți se scoală, te bat!»

Cred că și acum mai e frumoasă (n.r. – Nicoleta Luciu). Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Încercam să nu îi ating limba ca să nu se ducă creierul meu către zona aia, m-am gândit la Palestina, dacă te uiți la secvența aia, zici că suntem doi handicapați.

Câteva zile mai târziu, după ce s-a difuzat secvența, mergeam spre Buftea, ascultam în mașină ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o întreabă: «Cum o are Viziru? I s-a sculat?» La care ea zice: «Nu i s-a sculat nimic, cred că e homosexual»”, și-a amintit Lucian Viziru, în podcastul „Acasă la Măruţă”.