Nicoleta Luciu s-a pozat în timp ce face baie în apă minerală. Care sunt beneficiile acestui tratament pentru corp FOTO

Nicoleta Luciu si-a surprins prietenii virtuali inca de la primele ore ale diminetii. Frumoasa bruneta si-a postat o fotografie in care se vede cum face baie in apa minerala.

17 oct. 2016, 09:50

„Neata! Putin rasfat in apa minerala nu strica. O zi minunata tuturor”, a scris Nicoleta Luciu pe contul sau de socializare, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi O celebră cântăreaţă de la noi şi-a prins soţul cu o altă femeie. Reacţia genială a artistei FOTO

Efectele terapeutice ale bailor minerale carbogazoase se bazeaza pe actiunea bioxidului de carbon si mai putin pe actiunea farmacodinamica a sarurilor minerale din compozitia apei minerale. Temperaturile folosite la baile carbogazoase se situeaza sub valorile de 34°C, sub temperatura de termoindiferenta a apei. Bioxidul de carbon se absoarbe prin piele, creste fluxul sanguin arteriolar din piele, efectul vasodilatator fiind direct proportional cu concentratia de bioxid de carbon din baia minerala.

Efectul curelor externe al baile minerale carbogazoase, este foarte complex, se bazeaza atat pe actiunea mecanica si termica, cat si pe calitatile chimice ale bioxidului de carbon, influenta sa fiind fie locala, fie postresorbtiva.

Citeşte şi „Regret că mi-am pus silicoane”

Indicatia majora a bailor cu ape minerale carbogazoase este in afectiuni cardiovasculare, indicatie bazata, in special, pe actiunea farmacodinamica a bioxidului de carbon asupra circulatiei. De asemenea baile carbogazoase au actiune calmanta asupra sistemului nervos.