Nicoleta Luciu, transformare RADICALĂ. Cum arată fosta BOMBĂ-SEXY acum FOTO

Nicoleta Luciu a fost plecata trei luni in vacanta, pe iaht, in Croatia, cu cei patru copii si sotul ei. Ca si anul trecut, nu a tinut dieta in concediu, asa ca a luat in greutate.

21 sept. 2016, 14:43

Nicoleta Luciu tine cure de slabire tot anul, mai putin in vacante cand se rasfata cu tot ce prinde. Asta s-a intamplat si-n aceasta vara pe care si-a petrecut-o in Croatia, cu tripletii Kim, Karoly si Kevin, Zsolt jr si sotul ei. Bruneta s-a intors in tara cu aproximativ 10 kilograme in plus.

Nicoleta Luciu, vacanţă de COŞMAR în Croaţia. „Au stat pe perfuzii…” FOTO

WOWbiz.ro a surprins-o pe Nicoleta Luciu la un salon de infrumusetare din Capitala. Vedeta era imbracata intr-o salopeta larga, inflorata, care-i acoperea kilogramele in plus.

„Nicoleta s-a ingrasat pentru ca a mancat ca orice om normal. Ea, in general, nu prea mananca, doar ciuguleste, ca sa nu se ingrase. Dar asa face ea in vacante, nu se abtine de la mancare. Apoi cand ajunge acasa se chinuieste sa slabeasca iar, cu batoane de slabit, supe de legume, sucuri naturale, iaurturi, seminte sau face foamea”, sustin surse din anturajul vedetei.