Nicoleta Luciu, transformare radicală. Cum arată vedeta acum

Nicoleta Luciu şi-a sărbătorit ziua onomastică, iar fanii au copleşit-o cu urări. Vedeta ţinut să le mulţumească iar cu această ocazia a postat pe pagina ei de FAecbook o fotografie nouă. Dacă pe vremuri era considerată femeia fatală, în prezent kilogramele în plus se văd cu ochiul liber.

06 dec. 2017, 17:43
Nicoleta Luciu, transformare radicală. Cum arată vedeta acum

Nicoleta a vrut să le mulţumească tuturor celor care s-au gândit la ea de Sfântul Nicolae şi i-au transmis un gând bun. A postat pe Facebook o fotografie însoţită de un comentariu de mulţumire.

„Va multumesc pt toate gandurile frumoase pe care mi le-ati trimis azi! La multi ani sarbatoritilor de azi si petrecere frumoasa! Va pup si va imbratisez cu drag!”, le-a spus Nicoleta Luciu prietenilor virtuali.

În imagine, fostul fotomodel este surprinsă de la bust în sus, însă kilogramele adunate sunt vizibile. Fălcuţele şi bustul mărit „trădează” faptul că Nicoleta Luciu a cam scăpat de sub control silueta. Se pare că viaţa de gospodină îşi spune cuvântul şi şi-a pus amprenta asupra ei. Cu toate aceastea, vedeta este foarte fericită alături de familia ei.

Citeşte şi De ce s-a retras Nicoleta Luciu din echipa reality show-ului Asia Express. „Mi-am dat seama că nu pot să…”