Nicoleta, o fetiță de patru ani, a fost găsită moartă, la o zi după ce fusese dată dispărută. „Îngeraș, drum lin spre cer!”

O fetiță de doar patru ani, Nicoleta, și-a pierdut viața la doar patru ani. Micuța fusese dată dispărută cu doar o zi în urmă, iar apoi a fost găsită fără suflare într-un canal de scurgere din localitatea Cornești, județul Dâmbovița.

01 nov. 2023, 16:32
Nicoleta, o fetiță de patru ani, a fost găsită moartă, la o zi după ce fusese dată dispărută. „Îngeraș, drum lin spre cer!”

Nicoleta a fost dată dispărută de familie cu doar o zi înainte. Fetița ieșise din curtea casei și, din păcate, nu s-a mai întors.

”Poliția este în alertă, inclusiv cu implicarea câinilor de serviciu, după ce a fost sesizată în jurul orei 18:00 despre dispariția unei fetițe de 4 ani din satul Bahmut (sectorul Gara Bahmut) din raionul Călărași. Copila ar fi ieșit din curte în jurul orei 13:00 și până la acest moment nu se cunoaște locul aflării acesteia. Oamenii legii au început căutările, la care s-au alăturat voluntari și localnicii din sat.

Minora era îmbrăcată în pulover violet, pantaloni negri și purta pe cap o căciulă roz.

Semnalmente: părul blond, înălțimea de până la 1 m și corpolență medie.

Rugăm implicarea tuturor”, au transmis reprezentanții Poliției în ziua dispariției.

Citește și Amendă de 20.000 de lei pentru un sibian care a tăiat copacul de lângă curtea sa. Îl deranjau frunzele

După doar o zi, oamenii legii au anunțat că au găsit-o pe copilă, însă fără suflare.

„Cu regret, colegii noștri au găsit acum fetița fără suflare într-un canal de scurgere din localitatea Cornești, la o distanță de aproximativ 4 km de casă. Canalul se află paralel cu traseul Chișinău-Ungheni. Colegii au noștri au căutat pe tot parcursul nopții fetița. Au fost implicate forțe suplimentare din cadrul subdiviziunilor specializate INI și INSP, câinii de serviciu și dronele, oferind suport grupuri de voluntari și localnici”, au spus aceștia.

Pe rețelele sociale a curs cu mesaje de condoleanțe după moartea copilei de patru ani. Nimănui nu-i vine să creadă că ace

  • „Dumnezeu să te odihnească în împărăția sa, îngeraș! Dragi părinți, bunei, vin la voi cu o rugăminte, nu lăsați copiii nici măcar câteva secunde singuri! Unui copil ii este destul câteva secunde să fugă, să se ascundă. Mi se rupe inima pentru acest îngeraș!”.
  • „Drum lin la cer, scumpa nanei, Nicoleta, să te aibă Domnul în preajma sa!”.
  • „Îngeraș, drum lin spre cer!”.
  • „Dumnezeu să te ierte, suflet nevinovat!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele sociale.

Citește și Daniel suferă de o boală gravă, iar pentru a se vindeca are nevoie de o sumă imensă. Maria vrea și ea dreptul la o viață normală, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Cushing. Cum îi poți ajuta