Nicoleta Svârlefus, despre cea mai mare problemă a zodiilor. Karma fiecărui semn astral

Publicat: Marţi, 08 Mai 2018 17:26 // Actualizat: Marţi, 15 Mai 2018 09:11 // Sursa: romaniatv.net

Nicoleta Svârlefus a vorbit în cadrul unei emisiuni despre zodii şi stres. Iată ce reprezintă o sursă de stres pentru fiecare semn zodiacal şi ce ar trebui să facă zodiile pentru a scăpa de acestă problemă.


Berbecul manâncă stres pe pâine. Este mai stresat când stă pe loc, nu are activitate, nu este prins într-o competiție, într-o luptă, o rivalitate. Altfel preferă să fie prins în proiecte, să atingă un obiectiv. Ar trebui din când în când să se oprească, să respire, să își încarce bateriile. Semnul că Berbecii sunt stresați este durerea de cap care apare destul de frecvent la acești nativi.

Taurul este un semn care se stresează când este grăbit, când are termene. Nu îi place să se grăbească, îi place să respire, să aibă timp să respire și să se bucure de fiecare moment al vieții. Dacă simte această presiune din partea celorlați, începe să se streseze, devine sarcastic. Îi face bine să stea cât mai mult în natură, să aibă plante în casă.

Gemeni. Sunt cei mai stresați. Sunt semne care se preocupă din orice. Se agită destul de mult. Nu reușesc să se relaxeze. Cu exercițiu, cu antrenament, cu voință, orice om poate reuși să se relaxeze, să stea mai mult timp liniștit. Când se stresează foarte mult, apar gândurile pesimiste, gândurile negre. Este un semn că trebuie să ia o pauză, să se plimbe. Pentru ei sunt benefie călătoriile.

Racul poate face față multor situații complicate, deși nu pare. Stresul este înmagazinat în interior, este rar exteriorizat. Apare în special când sunt situații de criză în familie. Când apar astfel de probleme, se stresează foarte mult, se consumă mult în exterior. Ne dăm seama foarte târziu că un Rac este stresat. Este bine că vorbească mai des cu cineva, chiar și cu un specialist, despre problemele lor.

Leul este foarte priceput în a se înhăma la lucruri grele. Leii vor să câștige tot timpul ceva, să ajungă undeva. Trebuie să își amintească din când în când că sunt oameni, trebuie să se bucure de ceea ce obțin, să se distrese, să se relaxeze. Devin foarte furioși când sunt stresați.

Citeşte mai mult pe revista Teo

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 9 mai horoscop saptamana Nicoleta Svarlefus stres
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7601
RON
24 May
noapte 13 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H