Nicoleta Svârlefus: Luna in Berbec, care este cea mai afectată zodie. De ce trebuie să conumăm alimente roşii şi să ne tundem

Culoarea indicata pentru a se regasi in alimentatie, in zilele cu Luna in Berbec este roșu (legume, bauturi, fructe). Culori complementare: albastru si galben.

28 ian. 2018, 09:07
Nicoleta Svârlefus: Luna in Berbec, care este cea mai afectată zodie. De ce trebuie să conumăm alimente roşii şi să ne tundem

Circulatia, mai ales in zona capului, poate fi defectuoasa in zilele Berbecului, asa ca apar mai frecvent dureri de cap, ameteli, migrene. Alimentele rosii ajuta ca irigarea sa se faca in mod optim si totul sa fie mai usor. 

Pentru situatia in care, dimpotriva, exista presiune crescuta a sangelui si agitatie, se folosesc culorile complementare: albastru si galben, in alimentatie. Au efect relaxant.

Berbecului ii corespunde zona capului. Prin urmare, e momentul sa ne ingrijim de aceasta zona, prin remedii blande, tratamente sau diverse tehnici care se adreseaza capului sau se desfasoara prin atingerea capului. Acestea vor avea efect terapeutic dublu in zilele cu Luna in Berbec.

Un masaj al fetei si capului este, bineinteles, binevenit. Tratamentele cosmetice si estetice se pot face cu rezultate foarte bune, daca nu sunt invazive.

Sunt zile bune pentru tuns, mai ales daca ne dorim o coafura cu volum si/sau bucle.
Exclus: interventiile chirurgicale la acest nivel, chiar si o banala extractie dentara ar trebui amanata daca e posibil, mai ales ca acum Luna este in crestere.

De evitat baile si mancarurile/bauturile fierbinti, alimentele picante, alcoolul in exces, in zilele Berbecului.

Citeşte mai multe pe revista Teo