Nicu Guţă, pus sub control judiciar după ce ar fi agresat sexual o fată

Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost ridicat din trafic şi dus la audieri de poliţişti pentru că ar fi bătut crunt o tânără într-un club din Petroşani, chiar în noaptea de Înviere. Fata de 19 ani susţine că a fost luată la pumni şi lovită cu sticla în cap, după ce i-a respins avansurile. Acum, fiul lui Guță este cercetat sub control judiciar.

03 mai 2016, 11:08
Nicu Guţă, pus sub control judiciar după ce ar fi agresat sexual o fată

Scena şocantă s-a petrecut într-un club din Petroşani, informează România TV. Tânăra de 19 ani era împreună cu o prietenă şi spune că în momentul în care au trecut pe lângă masa fiului lui Guţă, acesta a agresat-o sexual.

Citeşte şi Băiatul lui Nicolae Guţă a agresat sexual o tânără în club chiar în noaptea de Înviere. A trântit-o jos şi…..

„A sărit pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos şi m-am trezit apoi cu o sticlă în cap „, le-a mărturisit tânăra jurnaliştilor.

Fata a reuşit să scape de furia lui abia când au intervenit bodyguarzii localului. „Am vorbit la 2 jumate cu un bodyguard, cel care a intervenit sa-i desparta si am aflat ca e vorba de fiul lui Nicolae Guta , Nicu Guta. Fata a fost ameninţată cu moartea dacă va depunde plângere”, spunea mama fetei agresate. 

Tânăra a ajuns la spital, dar este în afara oricărui pericol. A depus plângere împotriva fiului manelistului, iar mai mulţi martori au fost audiaţi. Singurul care nu s-a prezentat la poliţie a fost Nicu Guţă.

„Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

Culmea, când poliţiştii îl căutau, agresorul posta poze pe Facebook, în judeţul Vâlcea, unde era alături de tatăl lui.

Citeşte şi Narcisa Guţă, prima reacţie după ce a fost condamnată la 4 ani de închisoare

În cele din urmă, fiul lui Nicolae Guţă a fost prins poliţişti în trafic şi dus la audieri. Procurorii au dispus cercetarea tânărului sub control judiciar pentru 60 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, fiul manelistului riscă să ajungă după gratii.