Nicu și Alexandra sunt cei doi soți uciși la Bran. Criminalul a intrat peste ei în casă după ce a spart ușa cu toporul

Nicu și Alexandra au fost găsiți morți în propria casă, în localitatea Șimon, comuna Bran. Alertați de colegii de muncă ai bărbatului, care luni dimineață nu ajunsese la muncă și nici nu răspundea la telefon, rudele celor doi soți și-au făcut griji. O cumnată a mers la locuința lor. I-a găsit în casă cu capetele zdrobite. Principalul suspect este un văr al bărbatului, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

16 ian. 2023, 13:39
Nicu și Alexandra sunt cei doi soți uciși la Bran. Criminalul a intrat peste ei în casă după ce a spart ușa cu toporul

Nicu avea 38 de ani și era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și lucra ca asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Anul trecut făcuseră nuntă și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament, potrivit bizbrasov.ro.

Nicu și Alexandra au fost găsiți morți în casa lor din Bran, într-o baltă de sânge de către o cumnată.

Pompierul ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg al bărbatului s-a sesizat, în momentul în care a văzut că pompierul nu a ajuns la muncă. L-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata, care era vecină cu cei doi soți.

Citește și: El este tânărul care murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Alex avea doar 21 de ani VIDEO

Când a ajuns la casa lui Nicu, femeia a găsit ușa spartă.

Cadavrele celor doi au fost descoperite la etaj. Potrivit unor surse, cei doi soți aveau capetele zdrobite, cel mai probabil cu toporul.

Dublă crimă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Aveau capetele zdrobite

Principalul suspect de comiterea dublei crime este un văr de-ai lui Nicu. Criminaliști de la București au ajuns la Bran pentru a ajuta la cercetarea cazului.