Niculae Bădălău a fost repede "iertat" de şefi. Baronul din Giurgiu a petrecut alături de liderul partidului, Marcel Ciolacu FOTO

Publicat: Vineri, 06 Decembrie 2019 21:42 // Actualizat: Vineri, 06 Decembrie 2019 21:42 // Sursa: romaniatv.net

Marcel Ciolacu declara că el a fost cel care a propus ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din niciun for de conducere centrală a partidului, în urma jignirilor la adresa românilor din diaspora, dar se pare că asta nu-l împiedică pe liderul interimar al PSD să se afişeze alături de Bădălău la petreceri.

Senatorul Niculae Bădălău a petrecut alături de prieteni şi familie, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani. Acesta a publicat pe Facebook zeci de la fotografii de la eveniment, inclusiv alături de Marcel Ciolacu şi Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, cel care i-a luat locul în conducerea centrală a PSD.

"Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață? Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezență și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!", a scris Nicolae Bădălău, pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a fost încentrul unui uriaş scandal zilele trecute, când a afirmat că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de diaspora, în străinătate fiind domiciliaţi doar 700.000 de români, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

După acest incident, Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD, dar rămâne liderul PSD Giurgiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H