Niculae Bădălău, agresat de un protestatar Rezist. Marian Ceauşescu l-a scuipat şi înjurat pe ministrul Economiei VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 16:11 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 16:11 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Niculae Bădălău a fost scuipat vineri seara de un protestatar #rezist. Marian Ceaușescu l-a așteptat pe ministrul Economiei să iasă din sediul unei televiziuni, ca să facă scandal în stradă. Protestatarul #rezist l-a jignit, înjurat și chiar l-a scuipat pe Bădălău. Unul dintre agenţii de pază ai ministrului a intervenit.

Niculae Bădălău a reacționat, într-o intervenție la România TV, după ce a fost agresat în plină stradă de un protestatar #rezist. "Omul e bolnav psihic. Ieșeam dintr-o televiziune, cu domnul ministru Leș, eram cu mașina dânsulu, și m-a agresat verbal și chiar fizic. Dacă nu intervenea șoferul, adică s-a pus între noi, iar eu am intrat în mașină, dar cred că acest limbaj dus la extrem și probabil și violența fizică nu fac bine societății. Eu încerc să evit cât pot. Omul are o problemă și are o problemă medicală", a spus Niculae Bădălău, la România TV.

Întrebat dacă a depus plângere penală, ministrul a spus: "Respectivul domn a fost și acasă la mine. Am deja o plângere făcută. Nu cred că răspunde juridic pentru că, așa cum v-am spus, omul are o problemă. Mie nu poate să-mi provoace decât milă. Pe lumea asta sunt tot felul de oameni. Limbajul violent pe care respectivul îl folosește, cu siguranță că nu îl accept. Vă dați seama că nu pot să-i răspund. Eu am acceptat tot timpul dialogul civilizat cu oamenii. Nu să ne înjurăm sau să folosim asemenea invective. E foarte greu, nu ai cum să reacționezi. Cât despre partea penală, probabil că vom merge pe latura civilă".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 09:04
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Toti din tabara lui "Soros" sunt la fel, de la primul pana la ultimul (vezi foto). Numai cu astfel de oameni, cu astfel de probleme, iti poti indeplini planurile...
23 mar 23:41
Răspunde | Votează email 1 email
RaduD
Daca papagalii ăștia ar ajunge la "putere" va fi veselie mare. Poate deschid si un lagar de munca - poate fac un canal. O intrebare: baietii astia au o meserie sau freaca menta prin oras in cautare de luat picioare in dos?
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H