Niculae Bădălău dă tonul războiului în PSD: „Demisia sau Congres, alte soluţii nu avem”

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cere „măsuri radicale” după alegerile prezidentiale. „Demisia sau Congres, alte soluții nu avem”, spune el despre conducerea centrală. Bădălău vorbește de regândirea „tuturor liniilor partidului”. Afirmațiile sale vin după ce și Marcel Ciolacu (PSD Buzau) dar și apropiatul lui Paul Stanescu au spus ca la PSD conducerea trebuie sa plateasca pentru dezastrul de la alegeri.

25 nov. 2019, 08:32
Niculae Bădălău dă tonul războiului în PSD: „Demisia sau Congres, alte soluţii nu avem”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: „Trebuie sa facem o analiza serioasa la toate structurile si e momentul sa luam totusi masuri radicale, sa nu mai peticim. De 3 ani de zile tot peticim, ascundem deficiente si ne-a adus aici. Trebuie sa ne asumam fiecare responsabilitatile si sa incercam sa recastigam increderea romanilor. PSD a luat foarte multe masuri bune pentru tara, e un partid proeuropean, un partid deschis, dar am avut probleme mari cu partea umana, cu partea conducerii de a mobiliza, o comunicare efectuoasa si asta trebuie nu imbunatatit, ci reformat. Trebuie regandite absolut toate liniile partidului”, a zis Bădălău, luni, la Digi24.

Întrebat dacă ar trebui să plece Viorica Dăncilă din fruntea PSD, el a declarat: „Cred ca cei care au condus campania trebuie sa aiba barbatia sa si-o asume. Trebuie sa avem curajul sa decidem. Nu mai putem functiona asa, de azi pe maine, sa punem oameni care nu cunosc organizarea si modul de a face politica”.

„Demisia sau alegeri in Congres, alte solutii nu avem. Sunt bulversat, m-am uitat pe rezultatele din tara si PSD trebuie sa aiba un nou inceput, asta e clar”, a mai indicat Badalau, intrebat despre ce inseamna asumarea rezultatelor de cei care au condus campania PSD.


loading...
Partenerii noștri