Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan!”

Niculae Bădălău a făcut o afirmație șoc într-o emisiune tv legată de scandalul din PSD. Preşedintele executiv al partidului susţine că, luni, trebuie să se decidă cine pleacă: fie premierul Mihai Tudose, fie ministrul de Interne, Carmen Dan.

14 ian. 2018, 19:10
Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan!”

Niculae Bădălău crede că doar cu o plecare a unuia dintre Mihai Tudose şi carmen Dan va fi linişte în PSD.

Scrisoarea liderului TSD. „Trebuie să mizăm pe deschidere şi pe democraţie în partid”

„Există o dispută de partid care a fost accentuată de media. Tot timpul există o dezbatere. CEXn trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului din Ministrul de Interne.

O să vedem finalitatea anchetei. Raportele celor doi trebuiau discutate în cadrul partidului, este un lucru grav ce s-a întâmplat, asta ar duce la neîncredere într-un organ al statului foarte important, arată că în această instituție există o caracatiță și trebuie luate măsuri drastice. Nu există nicio îndoială.

Din punct de vedere al premierului a greșit și dânsul. Eu sunt subiectiv, doamna este colegă de Senat, dar din funcția de ministru, premierul el o evoluează. Trebuie discutate în interiorul Guvernului. Lucrurile au evoluat altfel. Tudose nu mai poate lucra cu Dan, după cum el a spus. Discutăm de premier, el are decizie. El trebuie să o comunice CEXn și în interiorul partidului să luăm decizia. Unul dintre ei trebuie să plece!”, a declarat președintele executiv PSD, Niculae Bădălău.