Niculina Stoican aruncă bomba cu privire la acuzațiile lui Doru Gușman. „Eu și Petrică Mițu Stoian știam de aceste bârfe. Noi am dat la o parte lumea aceasta fățarnică”

Niculina Stoican a dezvăluit la emisunea lui Măruță că ea și Petrică Mîțu Stoian știau de bârfele răutăcioase despre relația lor profesională, însă ambii au știut să se detașeze și chiar glumeau pe acest subiect.

11 nov. 2021, 21:33
Niculina Stoican aruncă bomba cu privire la acuzațiile lui Doru Gușman. „Eu și Petrică Mițu Stoian știam de aceste bârfe. Noi am dat la o parte lumea aceasta fățarnică”

Niculina Stoican a făcut dezvăluiri fără precedent în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a deschis subiectul bârfelor despre relația profesională pe care o avea cu Petrică Mîțu Stoian.

Artista a clarificat acuzațiile lansate de Doru Gușman, impresarul regretatului maestru, care a spus despre Niculina Stoican că-l teroriza și îl umilea pe Mîțu Stoian, motiv pentru care acesta a decis să plece din ansamblul „Maria Tănase”.

Niculina Stoican a spus că ea și Petrică Mîțu Stoian știau despre aceste bârfe și discutau adesea despre faptul că oamenii fățarnici din domeniul lor îi vorbesc pe la spate, însă nu aun lăsat acest aspect să le afecteze relația profesională.

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată”

Artista chiar a citit la emisiunea lui Măruță un mesaj în carea aceasta i se adresa pe un ton prietenos maestrului și îl chema la o „bârfă”.

„Hai la o bârfă la serviciu și mi-a răspuns cu un apel video. Noi vorbeam foarte multe, dar lumea aceasta mare și rea pe care noi am dat-o la o parte, tocmai ca noi să ne vedem de relația noastră de respect și de mehedințeni, noi știam absolut tot. Vorbeam și povesteam diverse lucruri și ne amuzam. Strângeam în jurul nostru acea lume fățarnică, care atunci când ne întâlneau zâmbeau, apoi se duceau la mine sau la el cu diverse lucruri, iar noi spuneam „Vezi ce-au spus, vezi ce-au făcut?!”, a povestit Niculina Stoican.

Niculina Stoican izbucnește în lacrimi când citește ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian: „Tu nu ești la faza la care să trăiești din nume”

Niculina Stoican a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță” despre ultima conversație avută cu Petrică Mîțu Stoian, care a avut loc printr-un schimb de mesaje, după un concert live susținut de amândoi.

Artista a menționat că Petrică Stoian era foarte meticulos și autocritic și câteodată spunea în glumă că i-a trecut vremea, însă Niculina îl încuraja mereu.

„Bună dimineața foarte frumos sună piesa de pe scenă, iar el mi-a spus „Nu s-a simțit gâjâiala mea vocală?”. Eu i-am răspuns „Nu ai nicio gâjâială, este prezența ușor răgușită a timbrului vocal, specific zonei de la munte și tu ști asta” și el zice „Nu mai contează, trăim din nume și eu i-am zis  tu nu ești la faza să trăiești din nume, mai ai multe de spus.”, a relatat artista.

Artista Niculina Stoican a izbucnit în lacrimi când și-a amintit că un alt aspect care o lega de maestru este faptul că amândoi erau din zona Mehedinți. Niculina Stoican consideră că ea și Petrică Mîțu Stoian au reprezentat prin muzica populară regiunea de baștină.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican: „A plecat din cauza ei, îl teroriza, îl umilea”

„Eu și Petrică Mîțu am fost unul pentru celălat stâlpii Mehedințiului în lume. Eu îl știam undeva, el mă știa pe mine undeva, restul nu avea importanță. Sunt foarte fericită și împăcată că am făcut tot ce era bine pentru el, că l-am onorat așa cum era relația noastră.”, a declarat Niculina Stoican.