Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală: „N-am putut să o înțeleg niciodată”

Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, bucurându-se de un număr impresionant de fani. Cu toate că are o relație foarte bună cu mama ei, aceasta nu i-a oferit sprijinul să urmeze calea muzicii.

11 feb. 2024, 13:50
Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală: „N-am putut să o înțeleg niciodată”
Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală

Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală. Acest detaliu a fost dezvăluit de artistă și foarte puțină lume îl știe. În ciuda relației strânse pe care ea și sora ei o au cu mama lor, Angelica Stoican nu le-a susținut niciodată în încercarea lor de a reuși în muzică.

Citește și: Niculina Stoican demontează acuzațiile lui Constantin Enceanu la adresa ei: „N-a avut un comportament adecvat în Ansamblu, calificativul ‘bine’ l-a primit pentru comportament, nu pentru activitatea profesională”

Niculina Stoican nu a fost susținută de mama ei în cariera muzicală

Se pare că motivul pentru care Angelica Stoican nu a dorit ca felete ei să devină cântărețe a fost faptul că ea însăși, de-a lunul anilor, a trecut prin nenumărate momente dificile în această carieră.

Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință. Nu am nevoie de mai multe sfaturi, decât de exemplul ei.

Ea l-a iubit pe tata dincolo de lume. Nici nu cred că există o asemenea iubire. N-am putut să o înțeleg niciodată. L-a iubit și l-a iertat pentru absolut tot ce i-a făcut”, a mărturisit artista, potrivit Spynews.ro.

Niculina Stoican, dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl ei

Niculina Stoican și-a deschis inima și a vorbit despre un subiect destul de sensibil din viața ei. Ea a dezvăluit care este povestea reală a relației dintre mama ei și tatăl ei biologic.

Bărbatul nu a fost alături de ea, Niculina fiind crescută doar de mamă și bunici. A crescut alături de verișorii ei. Abia acum, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a perceput ea iubirea și cât de mult a ajutat-o în formarea ei ca om.

Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut.

Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată. Mama s-a recăsătorit, eu am trăit alături de sora mea, o familie frumoasă, liniștită. O iubire cât cuprinde. Crescută cu bunicii, cu verișorii mei. Toată viața mea am fost iubită.

Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire. De la bunici până la verișorii mei până la mătuși, unchi. Iubirea adevărată, cea care generează viața în universul acesta, este cea care e lângă tine, care te crește, care te formează, care te și apostrofează când greșești, care te ajută, nu iubirea aceea în care tu ești cea mai frumoasă, minunată, mai ales atunci când greșești și ei spun că ești minunată, nu. Iubirea asta te crește, te echilibrează să pleci ca om în viața ta”, a povestit Niculina Stoican.