NICUŞOR CONSTANTINESCU, prima reacţie după ce a fost FILMAT la terasă: Faptul că trăiesc deranjează năpârcile!

Nicuşor Constantinescu a fost filmat la o terasă din New York, unde fuma şi părea relaxat alături de prieteni. Şeful CJ Constanţa a fost surprins de un român aflat în Statele Unite, care l-a filmat şi a postat înregistrarea pe internet.

17 iul. 2014, 12:38
NICUŞOR CONSTANTINESCU, prima reacţie după ce a fost FILMAT la terasă: Faptul că trăiesc deranjează năpârcile!

În imagini, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este surprins când îşi aprinde o ţigară la o terasă unde discută cu mai multe persoane.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Constantinescu, filmat LA TERASĂ în New York. A uitat de boală şi FUMEAZĂ relaxat o ţigară VIDEO

Contactat de Digi24, Nicuşor Constantinescu a negat că se afla la terasă. „Aşa-zisa mea relaxare reprezintă un popas pe o bancă printre maşini parcate tendenţios. Textul, coroborat cu imaginile postate, sugerează mincinos că de fapt eu sunt sănătos tun! Faptul că mă deplasez parţial, că mănânc sau că încă trăiesc, deranjează năpârcile! Le doresc sănătatea mea!„, a spus Nicuşor Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu a cerut prelungirea termenului de şedere pe teritoriul Statelor Unite, unde spune că îşi continuă tratamentul după operaţia de cancer.

Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Decizia este definitivă. Instanţa a mai stabilit că Nicuşor Constantinescu avea dreptul să părăsească teritoriul României în perioada 18 iunie – 1 iulie 2014.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Constantinescu scapă de AREST. Preşedintele CJ Constanţa poate rămâne în SUA

Nicuşor Constantinescu a depus, prin intermediul avocaţilor lui, o contestaţie la măsura prin care judecătorii au decis înlocuirea controlului judiciar impus pe numele clientului lor. În sprijinul acestei cereri, apărătorii au adus mai multe acte certificate de autorităţile americane cu privire la îngrijirile medicale primite de Nicuşor Constantinescu.