Nicuşor Dan a oprit avizele de toaletare pentru sute de arbori: „Au fost multe abuzuri”

Nicuşor Dan a anunţat că a oprit avizele de toaletare pentru sute de arbori. Primarul Capitalei a luat această decizie pentru a proteja vegetaţia din Bucureşti şi a respecta dreptul bucureştenilor la un aer curat.

22 apr. 2021, 19:27
Nicuşor Dan a oprit avizele de toaletare pentru sute de arbori: „Au fost multe abuzuri”

Nicuşor Dan a oprit avizele de toaletare pentru sute de arbori. Primarul Capitalei a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan a oprit avizele de toaletare pentru sute de arbori

Citeşte şi Nicuşor Dan, obligat de stat să cumpere 40 de tramvaie noi de la Electroputere Paşcani. Totul, după ce primarul Capitalei a a anulat ilegal o licitaţie organizată de STB

Primarul general al Capitalei a anunţat că a oprit avizele de toaletare pentru câteva sute de arbori, cu scopul ca să protejeze vegetaţia din Capitală şi de a respecta „dreptul bucureştenilor la un aer curat”.

„Pentru a proteja vegetaţia din Bucureşti şi a respecta dreptul bucureştenilor la un aer curat, am oprit avizele de toaletare pentru câteva sute de arbori. Au fost multe abuzuri de-a lungul timpului în contextul acestor toaletări şi nu vreau ca ele să mai aibă loc.

Decizia a intrat în vigoare ieri, deci din 21 aprilie astfel de intervenţii asupra copacilor vor fi absolut punctuale. Oricum, în mod obişnuit, în această perioadă de vegetaţie nu se fac toaletări decât punctual, acolo unde există vegetaţie uscată şi poate fi un pericol pentru cetăţeni sau pentru mediu.

Până în sezonul de iarnă când sunt permise astfel de acţiuni, vom organiza Direcţia de Mediu din Primăria Capitalei, astfel încât avizele de intervenţie asupra vegetaţiei să fie corect justificate, iar monitorizarea avizelor emise să fie atent făcută”, a scris primarul Capitalei, joi pe Facebook.

Citeşte şi Aurelian Bădulescu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: „Pinocchio în acţiune. Mitomania lui nu trebuie să surprindă pe nimeni”

Reamintim că recent, primarul Capitalei a intrat în carantină după ce fetiţa sa a fost depistată cu coronavirus.

„Fetița mea Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei), până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a anunţat primarul general al Capitalei pe pagina personală de Facebook.


loading...
Partenerii noștri