Nicuşor Dan: „Acţiunile Gabrielei Firea seamănă cu ultimele luni ale lui Dragnea. Disperare, inamici care vor să-i facă ceva”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, insistă să aibă o dezbatere televizată cu Gabriela Firea, expunând într-o emisiune televizată problemele cu care se confruntă bucureştenii şi pe care ar dori să i le impute. 

17 sept. 2020, 18:06
Nicuşor Dan: „Acţiunile Gabrielei Firea seamănă cu ultimele luni ale lui Dragnea. Disperare, inamici care vor să-i facă ceva”

„Mă întreb dacă mai e cineva în țara asta care nu a primit o plângere penală de la Gabriela Firea. Mie mi-a intentat două procese civile și îmi cere 100.000 de euro. Acțiunile Gabrielei Firea seamănă cu ultimele luni ale lui Dragnea. O disperare, o listă întreagă de inamici care vor să-i facă ceva„, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi PSD răspunde cu un filmuleţ parodie vizitei lui Nicuşor Dan la sediul partidului: „Nu primim prieteni ai interlopilor” VIDEO

El a cerut insistent o confruntare cu Gabriela Firea, amintind şi lucrurile pe care le-ar aduce în dezbatere: „Sunt două categorii de lucruri: marile neajunsuri ale administrației, de ce e primăria în faliment, de ce nu au atras fonduri de ce nu avem apă caldă, de ce e poluarea cum este, de ce e traficul cum este… Lucrurile sunt atât de simple încât cred că acesta este motivul pentru care vrea să fugă de această dezbatere. Există invitații de la mai multe televiziuni, ele se suprapun și atunci am zis că ar fi mai bine să facem la consiliul general, cu toate televiziunile de față„.