Nicuşor Dan anunţă începerea tratamentelor împotriva tânţarilor în Bucureşti

De joi, 12 mai, începe aplicarea tratamentelor împotriva țânțarilor. "Tratamentele împotriva țânțârilor vor fi făcute zilnic, în intervalul orar 22.00 – 05.00, pe întreg teritoriul Municipiului București.

11 mai 2022, 17:14
Nicuşor Dan anunţă începerea tratamentelor împotriva tânţarilor în Bucureşti

„Începem de mâine, 12 mai, aplicarea tratamentelor împotriva țânțarilor, primul dintre cele 14 programate pentru anul acesta.

Până acum, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General al Municipiului București, Compania Municipală Eco Igienizare a aplicat tratamente de combatere a larvelor de țânțari și a căpușelor, precum și tratamente de deratizare.

Citeşte şi: Virgil Musta atrage atenţia asupra virusului West Nile. Cât de periculos poate fi pentru români: Debutează ca o boală virală, cu febră, dureri de mușchi și oase

Tratamentele împotriva țânțârilor vor fi făcute zilnic, în intervalul orar 22.00 – 05.00, pe întreg teritoriul Municipiului București.

Primele zone în care se va acționa vor fi parcurile din oraș. Urmează spațiile verzi de pe aliniamentele stradale, spațiile verzi dintre blocuri, locurile de agrement, terenurile de sport, apoi cimitirele, terenurile instituțiilor publice locale (inclusiv depouri, parcări publice, parcări de reședințe, piețe și târguri agroalimentare etc.).

Citeşte şi: Aceasta e vitamina care ţine ţânţarii la distanţă. Suplimentul aduce numai beneficii organismului uman!

Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziție numărul de dispecerat non-stop 0752.041.898 și adresa de email [email protected], unde bucureștenii pot face sesizări și reclamații în legătură cu apariția unor focare de infestare în Capitală”, a anunţat primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.