Nicuşor Dan, atac la adresa Gabrielei Firea: „Ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit la Primărie de mână cu Liviu Dragnea”

Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a lansat un nou atac la adresa Gabrielei Firea. Acesta a spus în cadrul unei conferinţe de presă că actualul edil al Capitalei ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit de mână cu Liviu Dragnea la Primărie.

23 iun. 2020, 07:44
Nicuşor Dan, atac la adresa Gabrielei Firea: „Ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit la Primărie de mână cu Liviu Dragnea”

„Doamna Firea ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit la Primărie de mână cu Liviu Dragnea. Ar vrea să uite că a organizat un târg de Crăciun pentru a împiedica bucureştenii să protesteze. Ar vrea să uite că oamenii săi de încredere au fost în dispozitivul de la 10 august. 

Nicuşor Dan a făcut şi un bilanţ al mandatului Gabrielei Firea.

„Revoluţia în trafic – 0, benzi unice pentru transportul în comun – 0, piste de biciclişti – 0, STB – aproape faliment, noi creşe – 0, noul Plan urbanistic general – 0. Total – 0”, a fost bilanţul pe care Nicuşor Dan l-a făcut Gabrielei Firea.

Conferinţa de presă este susţinută alături de preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Citeşte şi Gabriela Firea, declaraţii FĂRĂ PRECEDENT la adresa DSP Bucureşti: „Noaptea ca mafioţii!”