Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei: Am reuşit să ajungem la o notorietate între 40 şi 50%

Nicușor Dan, candidat al Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei a declarat sâmbătă, la B1, că explicația scorului bun pe care îl are acum în sondaje stă în clasa de bucureșteni care nu se mai simt reprezentați de partidele tradiționale.

05 mart. 2016, 21:20
Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei: Am reuşit să ajungem la o notorietate între 40 şi 50%

În primul rând nu e despre mine, cum nici în 2012 scorul de 8,5% pe care l-am luat ca independent nu a fost depre mine, ci despre o întreagă clasă de bucureșteni care nu se mai simt reprezentați de felul în care vechile partide au făcut politică. Cred că asta este explicația scorului foarte mare pe care îl am în sondaje, raportat la mijloacele pe care le-am avut.

Cred că asta va fi de fapt tema și miza alegerilor locale din București dacă toată această clasă de oameni nemulțumită se poate coaliza și își poate pune energiile împreună pentru a face o schimbare de substanță.

În aceeași cheie este și răspunsul pe care l-am dat ofertei informale care a venit de la PNL, pentru că nimeni nu ne-a contactat de la PNL – «retrage-te și te susținem la Sectorul 6»„, a declarat Nicușor Dan, la B1.

Acesta a mai precizat că miza formațiunii sale este câștigul de notorietate care apoi să se transforme în intenție de vot.

„În momentul de față, cu resursele limitate pe care le-am avut am reușit să ajungem la o notorietate între 40 și 50% și din notorietatea asta am reușit să transformăm foarte mult în intenție de vot la momentul ăsta – 20%.

Miza mare pentru noi este creștem notorietatea și pe oamenii noi care până acum nu știau că noi existăm, să îi facem să ne voteze”, a mai spus Nicușor Dan.