Nicuşor Dan: Garantăm integritatea consilierilor USB

Toţi oamenii care au ajuns în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi în consiliile de sector din partea USB sunt integri, asigură Nicuşor Dan, preşedintele fomaţiunii.

12 iun. 2016, 13:24
Nicuşor Dan: Garantăm integritatea consilierilor USB

Nicuşor Dan, preşedintele USB, a subliniat că, dacă vor exista suspecţi de probleme cu justiţia, consilierii locali ai USB  îşi vor pierde mandatul.

„Garantăm pentru integritatea tuturor candidaţilor pe care i-am trimis în consiliu”, a declarat Nicuşor Dan, conform Digi24.

„Dacă va apărea un accident – nu cred că se va întâmpla – dar dacă se va întâmpla un accident, avem posibilitatea conform legii ca oamenii ăştia să plece din partid şi să-şi piardă mandatul”, a punctat Nicuşor Dan.

Clotilde Armand l-a completat pe şeful său din partid şi a precizat că USB „nu o să spună că are probleme mici cu justiţia, care se vor rezolva, nu o să spunem asta”.

„Mecanismul e interesant, pentru că – spre deosebire de Parlament – din moment ce eşti parlamentar, conform Constituţiei, partidul nu mai poate să-ţi facă nimic, în Consiliul General şi în consiliile locale îşi pierd mandatul”, a conchis Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Nicuşor Dan despre propunerea Gabrielei Firea: Călătorii sunt descurajaţi de calitatea serviciilor RATB, nu de preţ