Nicușor Dan îi ia apărarea lui Orban în scandalul demiterii din PNL! ”Are trei merite. Îl respect foarte mult”

Primarul General al Capitalei îi ia apărarea fostului premier al României, după ce doi membrii importanți ai PNL i-au cerut demisia. Nicușor Dan susține că Ludovic Orban are trei merite.

18 ian. 2021, 21:45
Nicușor Dan îi ia apărarea lui Orban în scandalul demiterii din PNL! ”Are trei merite. Îl respect foarte mult”

Nicușor Dan îi ia apărarea lui Orban. Ludovic Orban are zilele numărate la șefia Partidului Național Liberal după ce Rareș Bogdan și Robert Sighiartău au început să își exprime nemulțumirile la adresa acestuia. Cu toate acestea, primarul Capitalei susține că Orban are trei merite. Mai exact, acesta a stabilizat partidul, a reușit să dea jos Guvernul Dăncilă și a contribuit decisiv ca Bucureștiul să aibă un guvern de dreapta.

Citește și: Rareş Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban de la şefia PNL şi îl atacă violent: „A fost premier şi i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că e câinele alfa”

”E o dezbatere internă a PNL. După părerea mea Orban are trei merite. Unul că a stabilizat acest partid. Doi că a reușit să dea jos guvernul Dăncilă și trei că a contribuit decisiv ca București are un guvern de dreapta. Acestea sunt cele trei merite, îl respect foarte mult. Eu am o relație foarte corectă și bună cu oamenii din PNL. În special cu organizația București, lucrul ăsta nu o să se schimbe” , a declarat Nicușor Dan la Digi24.

”Cu Vlad Voicuelscu cât a fost consilier general ne-am văzut de 10 ori în Primărie. Când s-a zis că nu am vorbit la telefon, nu eram nici eu primar pentru că știm bine ce s-a întâmplat cu validarea mandatului. Cred că e foarte bine că a ajuns ministru al Sănătății, are o expertiză foarte bună pe acest domeniu”

Nicușor Dan îi ia apărarea lui Orban. După Rareș Bogdan, care l-a acuzat pe Ludovic Orban că are un stil dictatorial de a conduce PNL, a venit rândul lui Robert Sighiartău să-şi exprime nemulţumirile vizavi de Ludovic Orban. Acesta îi reproşează preşedintelui PNL că a condus partidul discreţionar şi că a dat ministerele în aşa fel înct să se asigure că obține postul de președinte al Camerei Deputaților.

Robert Sighiartău îl atacă pe Orban, semnalând mai multe greşeli făcute de acesta atât în calitate de preşedinte PNL, cât şi în calitate de prim-ministru. Critica secretarului general al PNL la adresa lui Orban vine după ce şi Rareş Bogdan a acuzat stilul dictatorial al lui Orban, cerându-i demisia.