Nicușor Dan, în vizită la Moș Crăciun! Grinch-ul Capitalei a furat startul și s-a pozat alături de familie lângă brad

Primarul General al Capitalei a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Nicușor Dan a furat startul și a mers împreună cu copiii săi să îl viziteze pe Moș Crăciun, la Muzeul Copiilor, unde și-a făcut mai multe poze lângă brad.

18 nov. 2023, 23:01

Nicușor Dan, în vizită la Moș Crăciun! Grinch-ul Capitalei a postat pe pagina sa de Facebook, mai multe poze în care apare împreună cu cei doi copii ai săi lângă bradul de Crăciun, alături de care se află însuși darnicul Moș Crăciun.

Citește și Nicușor Dan, primarul cu cele mai multe amenzi din România. Câte contravenții a încasat edilul din București în 2023

Nicușor Dan în vizită la Moș Crăciun!

Nicușor Dan a scris în postarea sa că cei mici au fost încântați de magia iernii, dar și de lumea lui Moș Crăciun. Însă, din imaginile postate de edil se vede clar că micuții nu au fost singurii care s-au bucurat de întâlnirea cu Moșul.

În fața lui Moș Crăciun, dar și al bradului, Nicușor Dan a redevenit copil. Primarul Capitalei a afișat un zâmbet larg, ștrengăresc, și nu a ezitat o clipă să se joace cu jucăriile din căsuța Moșului.

”Astăzi am dedicat puțin timp familiei. Copiii mei au fost încântați de “Magia iernii” și de “Lumea lui Moș Crăciun”. Cele două tururi noi, interactive de la Muzeul Copiilor sunt deschise până pe 22 Decembrie”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Edilul nu a precizat ce i-a spus Moșului că își dorește anul acesta de Crăciun, însă cu siguranță cea mai mare dorință a sa este să obțină un nou mandat la Primăria Capitalei. Rămâne de văzut dacă magia Crăciunului va avea vreun efect la alegerile din 2024.

Când se vor putea bucura locuitorii Capitalei de luminiţele de Crăciun

În anul precedent, iluminarea stradală avea deja loc odată cu Ziua României. Acest lucru a adus o fericire dublă în inimile oamenilor, celebrând atât Marea Unire, cât și amintirea că nu mai este mult până apare și Moș Crăciun. Primarul Nicușor Dan a anunțat că, în acest an, ne vom putea bucura de luminițele festive mult mai repede decât credeam. Montarea deja a început, așa că este foarte posibil să ne bucurăm de lumini stradale până în data de 30 noiembrie 2023. Absolut toate arterele principale ale Bucureștiului se vor scălda în lumina adusă de aceste „steluțe electrice”.

„Am început să montăm decoraţiunile pentru iluminatul festiv din această iarnă. Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti a amplasat deja luminiţele pe Bd. Unirii, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Regele Mihai I al României, Şoseaua Kiseleff. Până pe 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citește și Nicuşor Dan: „Toţi şoferii, vatmanii şi controlorii STB vor fi instruiţi pentru a putea acorda primul ajutor”