Nicuşor Dan îşi depune, marţi, candidatura

Nicusor Dan si toti candidatii Uniunii Salvati Bucurestiul isi depun, marti, candidaturile pe listele electorale, dupa ce toti au reusit sa stranga semnaturile necesare.

25 apr. 2016, 16:26

Am un mesaj pentru toti bucurestenii, venim cu oameni vii. Oamenii care pana acum au luptat cu administratia publica vin sa o reformeze din interior” a transmis Nicusor Dan, printr-un comunicat de presa.

Nicusor Dan isi va depune candidatura marti, 26 aprilie, la ora 13:00, la BEC 42.
 
Programul depunerilor candidaturilor si declaratiile candidatilor USB:

  • Sectorul 1, Clautilde Armand, ora 14.30 la BEC 43: „Vom anunta licitatiile publice in timp util si astfel vom da sansa oricarui antreprenor de a participa, ceea ce nu s-a vazut pana acum”
  • Sectorul 2 Aimee Bugner, ora 15.00 la BEC 44: „Primaria trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru cei 150.000 de asistati social ai sectorului nostru. Avem nevoie de locuinte sociale si adaposturi pentru persoanele vulnerabile”
  • Sectorul 3 Roxana Wring, ora 10.30 la BEC45 : „Principalul obiectiv al programului meu este sa deschid relatia cetatenilor cu primarul, sa poata sa aiba acces la oamenii carora le-au delegat acest rol administrativ si sa ii traga la raspundere pentru actiunile lor.”
  • Sectorul 4 Dumitru Dobrev, ora 11.00 la BEC 46: „De ani buni, Sectorul 4 are cel mai mic buget din toate sectoarele bucurestene si are nevoie de investitii in calitatea vietii. Aici locuieste o buna parte din oamenii care muncesc si au nevoie de un mediu securizant pentru ei si copiii lor. Programul meu vrea dezghetarea Polului Sud al Bucurestiului”
  • Sectorul 5 Florin Grigorescu, ora 15.30 la BEC 47: „Sectorul 5 are nevoie de o schimbare profunda care sa il aduca administrativ in modernitate. Indiferent de varsta, comunitatea de aici va resimti ce inseamna o administratie moderna, fara intarzieri, cozi interminabile sau contracte ilicite.”
  • Sectorul 6 Mihai Danes, ora 10.30, BEC 48: „Prioritatea candidaturii mele este cresterea calitatii vietii oamenilor si are ca piloni sanatatea, siguranta si securitatea alimentara si sociala, subiecte ale administratiei publice locale trecute de cele mai multe ori in planul secundar al preocuparilor”