Nicuşor Dan: „Joi, la amiază, depun jurământul pentru preluarea funcţiei de primar general al Capitalei. De atunci intru în mandat”

Nicuşor Dan a vorbit marţi seară despre problemele care îl aşteaptă la Primăria Capitalei după preluarea oficială a mandatului, joi 29 octombrie.

27 oct. 2020, 19:02
Nicuşor Dan: „Joi, la amiază, depun jurământul pentru preluarea funcţiei de primar general al Capitalei. De atunci intru în mandat”

Joi la amiază o să depunem jurământul, primar şi consilier general, şi atunci intrăm în mandat„, a declarat Nicuşor Dan marţie seara, la Digi 24. „Există la momentul de faţă datorii de aproximativ 4 miliarde de lei, ceea ce înseamnă un buget deja cheltuit„, a mai spus Nicuşor Dan despre problemele care îl aşteaptă în gestionarea mandatului.

Noul primar a vorbit şi despre cele trei mari priorităţi ale mandatului său: rezolvarea crizei sanitare, problema termoficării şi criza financiară.

Toată lumea va avea căldură şi apă caldă, dar vom avea câteva sute de avarii pe care încercăm să le rezolvăm în cel mai scurt timp„, li s-a adresat Nicuşor Dan bucureştenilor, care a dat asigurări că în doi ani vor fi îmbunătăţiri ale situaţiei.

El a anunţat că de săptămâna viitoare va pune la dispoziţia cetăţenilor trei numere de telefon la care aceştia să semnaleze problemele cu care se confruntă: „Unul va fi pentru DSP, unul pe problema termoficării, celălalt pentru Poliţia Locală„, a mai spus Nicuşor Dan.


loading...
Partenerii noștri