Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Cât costă un bilet? Oamenii sunt revoltaţi

Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Cel mai probabil, numărul oamenilor care vor merge acolo va fi foarte mic pentru că, pe lângă faptul că va fi cu bilet, conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului.

15 nov. 2021, 00:15
Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Cât costă un bilet? Oamenii sunt revoltaţi
Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare

Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Citeşte şi: Nicușor Dan NU are voie la Târgul de Crăciun organizat de el. Primarul Capitalei nu s-a vaccinat antiCOVID, iar pentru intrare e nevoie de certificat de vaccinare!

Nicuşor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare

Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Accesul este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19.

Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google

Va primi informaţiile dorite integrate în această aplicaţie. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea Bucureşti – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila şi Buftea, dar şi programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni”, a anunţat Nicuşor Dan.

Datele pentru transportul public la suprafaţă sunt preluate automat de pe serverele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Acum, într-o primă etapă, se afişează planificarea curselor. Ulterior, vom afişa în timp real funcţionarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureştenii să-şi poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a precizat Nicuşor Dan, potrivit Mediafax.