Nicuşor Dan, reacţie virulentă: „Greva orchestrată politic de la STB se suspendă. Liderul de sindicat membru PSD va avea soarta lui Ion Rădoi”

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat joi că decizia Tribunalului Bucureşti prin care a fost suspendată greva de la STB "trebuie pusă în aplicare de urgență". Mai mult, edilul Capitalei a acuzat că această manifestaţie a fost una "orchestrată politic" şi i-a transmis un mesaj dur liderului de sindicat Vasile Petrariu, care este şi membru PSD.

20 ian. 2022, 17:57
Nicuşor Dan, reacţie virulentă: „Greva orchestrată politic de la STB se suspendă. Liderul de sindicat membru PSD va avea soarta lui Ion Rădoi”

Nicuşor Dan a reacţionat ca după ce Tribunalul București a decis suspendarea grevei de la STB, angajații fiind nevoiţi să se întoarcă de îndată la locul de muncă.

„Decizia Tribunalului București din această după-amiază e clară: greva orchestrată politic de la STB se suspendă. E o decizie executorie, deci trebuie pusă în aplicare de urgență.

Lucrul trebuie reluat imediat, iar mijloacele de transport să fie puse în funcțiune ca să deservească bucureștenii. Sper că nimeni – niciun lider de sindicat, niciun sindicalist controlat politic – nu va îndrăzni să sfideze o decizie a instanței și să incite în continuare la grevă”, a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Scandal în Coaliţie. Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Rareş Bogdan şi cere şedinţă de urgenţă

Nicuşor Dan: „Transportul public de suprafață în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede”

„Sunt în continuare deschis dialogului și aștept să discut cu sindicaliști care reprezintă interese sindicale, nu interese politice. Până la această oră nu am primit niciun răspuns la această invitație de a dialoga. În același timp, însă, mijloacele de transport STB trebuie să se întoarcă pe trasee, iar transportul public de suprafață în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede”, a mai precizat edilul Capitalei.

Citeşte şi: Ce elevi vor face cursuri online săptămâna viitoare. Ministerul Educaţiei şi cel al Sănătăţii anunţă situaţia COVID din şcoli

Nicuşor Dan, avertisment pentru sindicaliştii care au declanşat greva STB: „Nu pot avea parte de respectul bucureștenilor”

„Pentru liderul de sindicat membru PSD, Vasile Petrariu, am un mesaj foarte clar: va avea soarta lui Ion Rădoi. Liderii sindicali care reprezintă forțe politice și nu salariați, care își folosesc pozițiile sindicale pentru interese personale și pentru interesele politicienilor care-i manevrează nu pot avea parte de respectul bucureștenilor”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Tribunalul București a decis joi suspendarea grevei de la STB. Prin decizia instanţei, angajaţii sunt obligaţi să se întoarcă la locul de muncă. Este vorba despre o decizie executorie, nu definitivă, însă ei sunt obligați să-și reia activitatea.

Citeşte şi: Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea grevei STB! Angajaţii sunt obligaţi să revină la muncă


loading...
Partenerii noștri