Nicuşor Dan, ridiculizat la iUmor. „Dacă am o centură cu explozibil, în cât timp dați drumul la apă caldă în București?” VIDEO

Primarul general Nicuşor Dan a devenit subiect de parodie, fiind ridiculizat deoarece nu a reuşit să rezolve problemele furnizării apei calde şi căldurii în Bucureşti, la aproape doi de ani când a fost ales.

18 apr. 2022, 10:01
Nicuşor Dan, ridiculizat la iUmor. „Dacă am o centură cu explozibil, în cât timp dați drumul la apă caldă în București?” VIDEO

Cei doi concurenți au pregătit o scenetă la emisiunea iUmor în care au interpretat rolul edilului Nicușor Dan, și al unui cetățean al Bucureștiului.

“Sunt un primar care încearcă să mulțumească pe toți nemulțumiții”, a spus Mircea Dragoman, cel care îl interpretează pe Nicușor Dan.

Cetăţeanul a venit în biroul lui Nicuşor Dan, nemulţumit pentru că nu beneficiază de apă caldă şi căldură.

„Se dă următoarea problemă. Dacă eu am o centură cu explozibil, în cât timp dați drumul la apă caldă în București?”, a întrebat cetățeanul.

“Staţi puţin! Problema apei calde este mai complicată. Țevile sunt vechi. Se sparg tot timpul. În câțiva ani rezolvăm problema apei”, a răspuns Nicușor Dan.

“Aș vrea mai repede. Să zicem în câteva minute!”, a spus cetățeanul.

„Imposibil!”, a reacţionat cel care a jucat rolul edilului Capitalei.

Citeşte şi: Mediul cultural îl demolează pe Nicuşor Dan. Scandal în teatrele din subordinea Primăriei Capitalei. George Ivașcu și-a dat demisia, Felicia Filipcere anularea procedurii de evaluare

Nicuşor Dan, ridiculizat la iUmor. „Fac tot ce pot pe bucata mea. Opresc apa caldă, opresc căldura, dar românii rezistă la orice”

În momentul în care a aflat că nu se poate să primească apă caldă şi căldură, omul a ameninţat că toată lumea va sări în aer odată cu el.

„Există două soluţii ca să nu iasă nasol acum aici. Unul dai drumul la apă acum sau doi – te tunzi!”, a continuat cetăţeanul revoltat.

„Nu se poate. E o problemă de ecologie. Este un protest al meu pentru protejarea cuiburilor de mierlă. În plus, eu am capul mic și creierul stă lejer. În plus, lumea crede că am tot timpul ceva de făcut şi n-am timp să mă duc la frizer”, a spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan ar fi încercat prin mai multe metode să îi anihileze pe români, dar se pare că sunt foarte rezistenți. Aceștia nu mor nici fără apă caldă, nici fără căldură, nici dacă stau în izolare mai multe luni cu soțiile, conform A1.

„Fac tot ce pot pe bucata mea. Opresc apa caldă, opresc căldura, dar românii rezistă la orice”, a spus Nicuşor Dan.

“Mai las geamul deschis, mai crap ușa de la congelator să se încălzească”, a continuat cetățeanul.

Tot ce dorea cetățeanul de fapt să afle era că primarul nu dă drumul la apă caldă pentru că voia invite două fete la el să facă baie, pentru că are centrală.

Sceneta în care Nicuşor Dan a fost ridiculizat la iUmor i-a dezamăgit pe juraţi. „Textul nu a fost atât de strălucit”

Mircea Dragoman, în rolul lui Nicușor Dan, și Ștefan Forir, în rolul cetățeanului, au făcut o scenetă inspirată din viața trăită în capitală.

“Textul în sine recunosc că nu a fost atât, atât de strălucit”, a zis Mihai Bendeac, deși a recunoscut că e o problemă actuală, cu care toți bucureștenii s-au confruntat.

“Un sketch prost, însă unul dintre actorii prezenți pe scenă a fost foarte mișto”, a adăugat Mihai Bendeac în culise.

“Iertați-mă, dar mie mi-a plăcut. E foarte bine construit momentul. Nu știu ce înseamnă text prost”, a zis Delia.

“Eu vreau să salut acest act de terorism artistic. Apreciez foarte mult ideea și punerea în scenă. (…) Mie mi se pare că e o declarație de forță”, a zis Cheloo.

“E foarte actuală temă. (…) The punch-line, mi se pare că a lipsit”, a spus Dani Oțil.

Nicușor Dan și cetățeanul au primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Citeşte şi: Dezvăluirile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare din Ucraina: „Totul este foarte rău. Bunicul a murit într-un buncăr”