Nicuşor Dan trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior: „Dăm un nou semnal că banii publici trebuie folosiți cât mai bine”

Nicuşor Dan anunţă că trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior, după verificările făcute de către Direcţia de Cultură cu privire la spaţiile de depozitare închiriate.

21 feb. 2022, 23:40
Nicuşor Dan trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior: „Dăm un nou semnal că banii publici trebuie folosiți cât mai bine”

Nicuşor Dan trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior. Primarul Capitalei a luat această decizie după verificările făcute de către Direcţia de Cultură.

Nicuşor Dan trimite Corpul de Control la Teatrul Excelsior

Citeşte şi Nicuşor Dan: „Tribunalul Bucureşti a suspendat PUZ-urile sectoarelor 2, 4 şi 5”

Primarul a anunţat pe reţelele de socializare că este nevoie de o documentare mai detaliată a modului în care sunt utilizate resursele publice de către Teatrul Excelsior.

”După verificările făcute de către Direcția Cultură cu privire la spațiile de depozitare închiriate de instituțiile culturale din subordinea Primăriei Capitalei, am hotărât să trimit Corpul de Control la Teatrul Excelsior, pentru o documentare mai detaliată a utilizării resurselor publice la această instituție. Cultura primește în continuare sprijinul PMB și, în același timp, dăm un nou semnal că banii publici trebuie folosiți cât mai bine”, a scris edilul pe Facebook.

Iată cum a reacţionat directorul Teatrului Excelsior: „Din păcate, mâhnirea mea este că oameni din jurul nostru, din jurul artiştilor, nu ştiu să iubească, nu ştiu să aprecieze şi pun mai presus de toate interesele personale. Aşa cum am văzut, chiar dacă eu am stat liniştit, dar văzând în presa de specialitate ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni în evaluările făcute de către Primăria Capitalei, Direcţia de Cultură, am văzut că până la urmă este un interes poate personal al Direcţiei de Cultură şi în special al doamnei director Liliana Fedorca în ceea ce priveşte persoana mea. Când vorbesc de persoana mea nu vorbesc de managerul Teatrului Excelsior şi nu cred că este onest din partea domniei sale să lovească prin nişte interviuri în munca unei familii.” a spus Adrian Găzdaru, directorul Teatrului Excelsior, potrivit DCNews.ro. 

Citeşte şi Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan: A reuşit să blocheze şi „Cartierul Justiţiei”. 250 de milioane de dolari se vor pierde