Nicuşor Stanciu s-a transferat din nou în Cehia, dar fanii lui Sparta Praga îl ameninţă: „Eşti un Iuda!”

Nicolae Stanciu (26 de ani) a trecut cu bine vizita medicală și a semnat joi contractul cu Slavia Praga. Internaționalul român revine astfel în Europa după o jumătate de an petrecută în fotbalul arab.

04 iul. 2019, 15:42
Nicuşor Stanciu s-a transferat din nou în Cehia, dar fanii lui Sparta Praga îl ameninţă: „Eşti un Iuda!”

Stanciu a semnat un contract pe patru sezoane, până în vara lui 2023, și va purta tricoul cu numărul 7. Fostul decar al Stelei a revenit astfel în campionatul Cehiei, dar nu la Sparta, ci la Slavia, rivala tradițională. În schimbul transferului, cei de la Al Ahli au primit suma de 6.000.000 de euro, dar au păstrat și un procent dintr-o eventuală revânzare. „A fost o decizie grea, dar sunt fericit!„, sunt primele cuvinte ale lui Stanciu după ce a parafat contractul.

Mai mult, cei de la irozhlas.cz susțin că la următorul derby dintre cele două echipe, Stanciu va avea parte de un tratament „special” din partea fanilor Spartei, după ce aceștia l-au acuzat deja de „trădare”. „Iuda ce ești!„, este una din reacțiile apărute pe rețelele de socializare, după anunțul oficial al transferului lui Stanciu la Slavia Praga, acolo unde va fi coleg cu Alexandru Băluță.