Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”

Nikita, agresată fizic de un grup de bărbați în Centrul Vechi din Capitală. Vedeta susține că a fost atacată fără motiv.

16 ian. 2024, 12:19
Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”
Nikita, agresată fizic în Centrul Vechi din București

Nikita a fost bătută de un grup de bărbați în Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul s-a produs în cursul serii de luni, 15 ianuarie 2024, iar acum așteaptă să meargă la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici.

Aceasta a declarat că a fost victima unei agresiuni fizice serioase, în timp ce se afla în compania unui prieten din Franța, Alexandru Tudor. Artistul a venit în țară pentru a-și ajuta prietena în cariera artistică.

Citește și: Florin Salam, vizat de un dosar penal, după ce ar fi bătut o escortă de 23 de ani într-o cameră de hotel

Cei doi se plimbau nestingheriți când un grup de bărbați au intrat intenționat în ea. Agresorii nu s-au oprit și au început să o atace cu pumnii și cu picioarele în cap, la nivelul feței, în spate și în burtă până au pus-o la pământ.

Prietenul săi i-a sărit în ajutor, dorind să calmeze situația care a degenerat, dar nu a reușit. Acesta a fost lovit la rândul său, ba mai mult, a fost lăsat fără telefon. Nikitei i-a fost furat telefonul.

În acest moment, Alexandru Tudor se află internat la spital pentru îngrijiri medicale. Nikita urmează să se prezinte la INML pentru un certificat medico-legal. Vedeta susține că bărbații au atacat și alte persoane dintr-un club.

Vedeta a mai dezvăluit că cei din grupul infracțional au umplut-o de sânge, Prietenul său a subliniat că atacatorii erau 6-7 la număr. Acesta s-a ales cu nasul spart și cu ochii vineți.

Citește și: Noi detalii ies la iveală din dosarul lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui LPF a fost externat la cererea familiei și dus la aeroport cu o ambulanță de stat

„La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că: «Băi, Nikito, tu ești» și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos.

După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani. După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital.

Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață.

Am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a povestit Nikita pentru spynews.ro.