Nikolic a comis-o din nou. A condus băut, a mers pe linia de tramvai şi a trecut pe roşu

Inconştienţa lui Stefan Nikolic, atacantul muntenegran al Stelei, nu are limite. După ce în trecut a fost prins la prostituate sau a băut până n-a mai ştiut de el şi a vomitat într-un taxi, marţi el a profitat de plecarea colegilor săi în Germania, pentru meciul cu Schalke, şi şi-a făcut de cap prin Bucureşti.

18 sept. 2013, 17:40
Nikolic a comis-o din nou. A condus băut, a mers pe linia de tramvai şi a trecut pe roşu

În timp ce jucătorii Stelei erau în drum spre Germania, atacantul Stefan Nikolic, care nu se află pe lista de Champions League a roş-albaştrilor, îşi făcea de cap prin Bucureşti.

Profitând de faptul că oficialii campioanei nu mai sunt în oraş pentru a-l supraveghea, muntenegreanul a ieşit ziua-n amiaza mare la o tersă, unde a dat pe gât două beri, iar apoi s-a urcat fără nicio jenă la volanul bolidului său.

Aventura jucătorului Stelei nu s-a oprit însă aici, paparazii de la CanCan, care l-au „monitorizat” pas cu pas, filmându-l în timp ce a depăşit un refugiu prin stânga şi a mers pe linia de tramvai, iar apoi a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Stefan Nikolic a jucat ultimul meci pentru Steaua pe data de 11 august, împotriva lui Dinamo, când l-a înlocuit la pauză pe italianul Piovaccari. Toamna trecută el a mai fost protagonistul unor scene de toată jena, vomitând într-un taxi, după ce a băut fără măsură într-un club alături de coechipierul său, Gabi Matei.

De asemenea, în decembrie 2011 el a fost audiat de poliţie, după ce a fost prins la prostituate.