Nimeni nu reuşeşte să afle cine e. Poliţiştii caută o persoană care a uitat 2.000 de lei într-un bancomat

De necrezut! Poliţiştii din Suceava caută o persoană care a uitat 2.000 de lei în bancomat. Omul a scos banii din cont, şi-a luat cardul şi a uitat banii. Acum poliţiştii încearcă să dea de urma proprietaului.

29 oct. 2014, 09:11
Nimeni nu reuşeşte să afle cine e. Poliţiştii caută o persoană care a uitat 2.000 de lei într-un bancomat

Un poliţist aflat în timpul liber a observat, sâmbătă, într-un bancomat din centrul orașului o sumă de bani, fără ca în zonă să se afle vreo persoană. 2.000 de lei au fost găsiți în fanta de eliberare a aparatului. Poliţistul a încercat să sesizeze reprezentanţii băncii despre această situaţie, însă oficiul respectiv era închis.

Din primele verificări se pare că cei 2.000 de lei au fost extraşi de către o persoană care nu are card emis de unitatea bancară în cauză. Din păcate, reprezentanţii băncii nu au putut oferi date despre persoana care și-a uitat banii în bancomat.

Poliția a depus suma de bani într-un cont deschis la unitatea bancară de unde s-a efectuat extragerea și solicită persoanei care a scos banii să se adreseze băncii sau Inspectoratului de Poliție pentru a-și recupera prejudiciul.

Vezi şi: Românii nu vor mai fi PĂCĂLIŢI la BANCOMAT. Iniţiativa ANPC care va bucura clienţii băncilor din România