Nimeni nu se aştepta! Concurent de la Burlăciţa, declaraţie uluitoare despre sarcina Andreei Mantea cu Mitrea

Frumoasa prezentatoare TV, Andreea Mantea, va deveni mămică, iar norocosul este Cristi Mitrea, bărbatul care i-a câşigat inima la finalul show-ului "Burlacul" de la Antena 1. Vestea a picat ca un trasnet pentru toată lumea. Marius Gogoaşe, fostul pretendent la inima Andreei Mantea, în show-ul "Burlăciţa" a declarat că se bucură pentru ea şi acum ştie că Mitrea îi este mult mai potrivit frumoasei brunete.

13 nov. 2014, 12:09
Nimeni nu se aştepta! Concurent de la Burlăciţa, declaraţie uluitoare despre sarcina Andreei Mantea cu Mitrea

Marius Gogoaşe, fostul pretendent la inima Andreei Mantea, a rupt tăcerea, joi, la „Star Matinal”, de la Antena Stars. Bărbatul a vorbit despre sarcina brunetei cu Cristi Mitrea.

„Andreea a fost a doua femeie căreia i-am spus te iubesc. Nu am mai spus altei femei aceste cuvinte pentru că eu sunt puţin mai dificil. Mă gândesc la ea şi a fost frumos să o revăd acum câteva zile. Prima dată nu am crezut în Cristi, dar după aceea mi-am dat seama că ea se potriveşte mai bine cu el decât se potriveşte cu mine. Faptul că este însărcinată este o veste bună… să zicem”, a declarat Marius Gogoaşe.

Idila dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea nu a durat prea mult, după ce aceștia s-au cunoscut la show-ul „Burlăcița” și au rămas împreună. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a rămas fără urmări și, se pare, că cei doi foști amorezi vor deveni părinți.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie după ce s-a anunţat că este ÎNSĂRCINATĂ. Andreea Mantea şi Mitrea au dormit împreună