NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA. Iulia Ionescu, care a fugit de-acasă la o mănăstire, a devenit o elevă mediocră

Obisnuita sa obtina numai note de 10 si coronita la sfarsit de an, Iulia Ionescu nu a mai reusit sa atinga performantele scolare dupa ce a fugit de-acasa.

10 iun. 2014, 12:08
NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA. Iulia Ionescu, care a fugit de-acasă la o mănăstire, a devenit o elevă mediocră

Cand nimeni nu mai stia nimic despre eleva de 15 ani care a pus o tara intreaga pe jar dupa ce s-a hotarat sa plece de-acasa fara sa-si anunte parintii, s-a aflat ca performantele scolare care o recomandau pana acum au apus, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Ce au găsit poliţiştii în laptopul Iuliei Ionescu, fata care a fugit la mănăstire

Episodul fugii de-acasa i-a dat toata viata peste cap Iuliei, care a crezut ca o viata petrecuta la manastire este tot ce are nevoie. Cand a vazut cata amploare a luat disparitia ei, iar parintii au facut apel sa se intoarca acasa, fata si-a luat inima-n dinti si s-a intors cu primul tren. Asta dupa ce a facut turul manastirilor din Moldova.

Citeşte şi Iulia Ionescu, eleva olimpică care a fugit de acasă, a luat o decizie uluitoare. Tatăl fetei face declaraţii

Note sub orice asteptare

Eleva la Colegiul Sfantul Sava, Iulia obtinuse pana atunci numai note maxime si premii la olimpiade, dar si la sfarsit de an. Acum insa, la terminarea clasei a IX-a, rezultatele ei au fost de-a dreptul dezastruoase, in comparatie cu altadata. „Iulia nu a mai pastrat aceeasi linie, dar si eu, si ea, suntem convinsi ca-si va reveni. A avut si note de 6, de 7, dar nu este nicio problema, nimeni nu a certat-o, notele sunt normale dupa o astfel de perioada. Ea tot spera sa rotunjeasca cumva mediile, acum, pe ultima suta de metri”, a declarat tatal Iuliei.