Ninel Peia, dat afară din PSD de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a cerut excluderea din PSD a deputatului Ninel Peia, care s-a remarcat în ultima vreme prin declaraţii mai puţin obişnuite pe diverse teme de actualitate.

09 mart. 2016, 17:25
Ninel Peia, dat afară din PSD de Liviu Dragnea

Deputatul Ninel Peia va fi exclus din PSD, în urma unor declaraţii care au deranjat conducere partidului.

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, i-a cerut senatoarei Gabriela Firea, președinta organizației PSD Ilfov, să ia măsurile statutare în legătură cu prestația publică a deputatului Ninel Peia, membru în Biroul Permanent Județean Ilfov, ale cărui declarații politice vin în contradicție cu prevederile Statutului şi ale Codului Etic şi de Conduită adoptat de PSD la Congres, se arată într-un comunicat PSD.

Biroul Permanent Județean Ilfov a luat decizia de a-l exclude din partid pe Ninel Peia, hotărârea urmând să fie supusă validării în forurile superioare de conducere ale partidului.

„Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a declarat Liviu Dragnea. 

Ninel Peia a făcut o serie de declaraţii surprinzătoare în ultima perioadă. El a afirmat despre incendiul de la Colectiv că a fost provocat intenţionat de entităţi oculte sau că vaccinurile pentru copii le provoacă boli misterioase.