Ninsori la munte, lapoviţă în zonele submontane

Vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest, nord-vest şi centru, precum şi la munte, unde se vor înregistra valori termice mult mai scăzute decât cele normale la începutul lunii octombrie

03 oct. 2016, 09:11

PROGNOZA METEO: In Bucuresti vor exista innorari temporare si exista posibilitatea de a ploua slab, in schimb, de miercuri, temperaturile fiind de maximum 14 grade Celsius si vantul va sufla cu intensitate.

La munte vor incepe ninsorile, momentan in zonele mai inalte, dar si in restul zonelor vor fi precipitatii mixte, iar cantitatile de apa care vor cadea vor fi insemnate. De miercuri, vremea va deveni deosebit de rece. Va ninge in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, in restul zonelor montane va fi lapovita. Vantul va avea intensificari temporare, iar pe creste va sufla cu putere.

In Moldova diminetile vor fi racoroase, cu temperaturi de 10 grade, in timp ce in vestul tarii va ramane frumos, cu ploi temporare, dar cu temperaturi de 21 de grade Celsius.

In Dobrogea si Baragan va fi ceata in orele diminetii si pe seara vor fi innorari si ploi sporadice.