Nipsey Hussle, nominalizat anul acesta la Premiile Grammy, a murit împuşcat în faţa propriului magazin. Avea doar 33 de ani

Nipsey Hussle, un cunoscut rapper din Los Angeles, nominalizat anul acesta la Premiile Grammy la secţiunea Cel Mai Bun Album Rapp, a fost împuşcat şi ucis în faţa magazinului său de haine, din sudul metropolei americane.

01 apr. 2019, 05:17
Nipsey Hussle, nominalizat anul acesta la Premiile Grammy, a murit împuşcat în faţa propriului magazin. Avea doar 33 de ani

Nipsey Hussle a fost una dintre cele trei persoane împuşcate. Incidentul s-a petrecut la ora locală 15.20 (noaptea duminică spre luni în România, ora 01.20), în faţa magazinului Marathon Clothing, pe care acesta abia îl deschisese. Celelalte două persoane împuşcate se află în stare critică, însă rapperul a murit.

Nipsey Hussle era născut pe 15 august 1985, în Los Angeles.

Moartea lui Nipsey Hussle a şocat comunitatea artistică americană, mai multe staruri exprimându-şi compasiunea pe reţelele de socializare, între care Pharell Williams sau Rihanna. John Legend s-a declarat, de asemenea, de-a dreptul şocat. „Tocmai ne-am petrecut ziua de joi filmând un videoclip pentru un minunat cântec, făcut împreună cu Khaled. Am filmat în Inglewood, aproape de locul unde a crescut. Era foarte mândru de casa lui„, a scris John Legend. De asemenea, Drake a scris că stabilise deja cu Nipsey Hussle să colaboreze în această vară.