Noapte însângerată pe şosele. Mai multe persoane au fost rănite în accidente rutiere VIDEO

O familie care mergea în concediu spre mare a văzut moartea cu ochii, la Drobeta Turnu-Severin. Maşina lor a intrat într-un scuar, apoi s-a răsturnat. Iar în Constanţa, doi oameni au ajuns la spital după un carambol cu un microbuz şi alte două maşini, informează România TV.

03 aug. 2016, 07:44
Noapte însângerată pe şosele. Mai multe persoane au fost rănite în accidente rutiere VIDEO

Familia din Arad, tatăl, mama şi cei doi copii ai lor, de 18 şi 19 ani, mergeau în concediu spre mare. Pe centura ocolitoare de la Drobeta-Turnu Severin, bărbatul nu a văzut un scuar de pe mijlocul drumului şi a intrat direct în el. Din impact, s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Mama a rămas încarcerată. A fost scoasă de pompieri din maşină şi dusă la spital. Din fericire, soţul ei şi cei doi copii au scăpat cu răni minore. Localnicii spun că în zonă se petrec des accidente din cauza vizibilităţii reduse.

Un accident grav s-a produs şi la Constanţa. Şoferul unui microbuz a vrut să întoarcă pe linie continuă. A fost lovit de o maşină, care mai apoi a fost aruncată într-un taxi. Doi dintre călătorii din microbuz au fost răniţi.

Citeşte şi Microbuz RĂSTURNAT în Satu Mare. Un om a murit şi alţi şase sunt răniţi