Noaptea accidentelor rutiere în Bucureşti. Nouă persoane au fost transportate de urgenţă la spital, unele fiind în stare gravă

La Piaţa Constituţiei, un şofer care circula cu viteză a lovit un alt autoturism aflat în trafic, apoi cele două maşini au ricoşat în mai multe vehicule care se aflau parcate în mijlocul pieţei. Lângă ele erau mai mulţi tineri care au fost spulberaţi în urma impactului.

29 sept. 2019, 07:59
Noaptea accidentelor rutiere în Bucureşti. Nouă persoane au fost transportate de urgenţă la spital, unele fiind în stare gravă

A fost noaptea accidentelor grave în Capitală! În patru evenimente rutiere, 9 persoane au ajuns la spital, dintre care 5 în stare gravă.

„Mi-a apărut în faţă, l-am lovit, am frânat, am ricoşat şi asta a fost tot”, explică unul dintre şoferi. „Ăsta cu Skoda galbenă a venit pe banda 1, ăla cu maşina roşie a venit pe banda a doua, i-a taiat faţa şi ăla cu maşina asta nu l-a văzut”, povesteşte un martor. Şase persoane au ajuns la spital cu răni grave. Printre ei, şi şoferul vinovat de producerea accidentului.

Pe Splaiul Unirii, un şofer cu maşină de teren a distrus  trei maşini şi a rupt mai mulţi arbori aflaţi pe marginea drumului.

Citeşte şi Accident rutier înfiorător. Sunt zeci de morţi şi de răniţi

Martorii spun ca bărbatul circula cu viteza foarte mare, a pierdut controlul volanului, a urcat pe o portiune de pămant si a lovit alte autoturisme parcate regulamentar. In urma impactului, iubita şoferului, aflată pe scaunul din dreapta, a ajuns la spital. In total, patru maşini au fost avariate.

Pe Şoseaua Antiaeriană, un şofer a ieşit cu maşina din benzinărie fără să se asigure şi a încercat să intoarcă deşi era interzis. O maşină care circula regulamentar nu a mai putut evita impactul, iar şoferul nevinovat a ajuns la Spitalul Universitar cu rani grave.

În cartierul Pantelimon, un pieton a traversat strada neregulamentar şi a fost lovit de o maşină. Medicii au găsit victima pe carosabil şi după ce au stabilizat-o, au transportat-o la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale.