Noaptea ultrajelor în Timiş. Un poliţist a fost muşcat de mână de un bărbat, altul a fost atacat de un vitezoman în trafic

Noapte zbuciumata pentru politistii din Timisoara si din judet. Acestia au intervenit pentru pedepsirea unui vitezoman, respectiv pentru oprirea unui scandal intr-o familie traditionala si au avut parte de surprize.

13 oct. 2018, 05:41
Noaptea ultrajelor în Timiş. Un poliţist a fost muşcat de mână de un bărbat, altul a fost atacat de un vitezoman în trafic

In primul caz,un echipaj de la Rutiera a tras pe dreapta un sofer vitezoman care mana cu 105 km/h prin Izvin, scrie opiniatimisoarei.ro. Barbatul s-a aratat de-a dreptul furios ca a fost oprit de politisti si a inceput un circ de zile mari.

Citeşte şi Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti din Vrancea. Un bărbat susţine că a fost bătut cu bestialitate

I-a injurat pe agenti si a devenit violent, avand si sprijinul pasagerului din dreapta. Politistii insa au apucat sa cheme ajutoare si in cele din urma l-au incatusat pe soferul recalcitrant.

In al doilea caz politistii au fost chemati la un scandal intr-o familie din Timisoara. Vecinii nu se puteau odihni din pricina urletelor, asa ca agentii au batut la usa si au incercat sa potoleasca spiritele. In zadar, insa. Barbatului cap de familie i s-au intunecat mintile cand i-a vazut pe politisti la usa lui, a sarit la bataie si l-a muscat pe unul dintre agenti de o mana.

Barbatul a fost incatusat si dus la sectie pentru audieri. Cei doi scandalagii sunt cercetati acum pentru ultraj.